Jobbet Siemens i Finspång söker kvalitetskoordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens i Finspång söker kvalitetskoordinator publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med innovativa och dedikerade människor? Där visionen är att göra ytterligare tekniska framgångar i produktutveckling för att nå en kundnöjdhet i toppklass! Här får du arbeta i ett team som bäst beskrivs med positiva mindset och teknisk skicklighet. Rollen som kvalitetskoordinator är vad du söker!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
På den här avdelning på Siemens i Finspång finns cirka 30 st dedikerade och innovativa medarbetare som arbetar i olika roller med den tekniska informationen för gasturbinerna. De skapar, hanterar och levererar en mängd tekniska informationsprodukter till både interna och externa kunder. De ser ständigt till att förbättra sina produkter och jobbar mer effektivt för att leverera kundnöjdhet till Siemens kunder. Som en del av det här teamet kommer din huvuduppgift att vara att arbeta med kvalitetsstyrningsplanen, SAP-strukturerna och spårbarhetsundersökningar. Du kommer också att läras upp i att skapa och arbeta med Siemens egna informationsprodukter och andra uppgifter inom detta kompetensområde. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter är: - Att arbeta med Siemens informationsprodukter ut mot kunder - Att skapa och arbeta med strukturer i SAP för materialspårbarhet - Att hjälpa till vid kundinspektioner genom att beskriva spårbarhet för paketmontering, kvalitetsstyrningsplanen och dokumentationen - Att skapa utrustningskonstruktioner i SAP - Att undersöka och korrigera avvikelser som identifieras när man skapar strukturer och byter ut material - Att bidra till projekt som syftar till förbättrad kvalitet eller effektivitet

Din profil
Vem är du? - En lagspelare med ambition och ett positivt tankesätt - Driven och noggrann och har en bra känsla för struktur - Social, kommunikativ och serviceinriktad - Intresserad av att delta och få ny kunskap Du är skicklig och erfaren i: - SAP - MS Office - CMS och PLM erfarenhet är meriterande Till detta ser vi att du kompletterar med relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt har arbetslivserfarenhet från liknande yrkesroller sedan tidigare.

Ansökningsförfarande
Initialt börjar denna anställning som ett konsultuppdrag via oss på SKILL men det finns goda möjligheter att senare gå över till kund. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida, skill.se Din ansökan består av ditt CV och ett personligt brev. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Fredrik Löfgren, fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3509

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till