Jobbet Siemens Finspång söker förstärkning i sin printshop! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens Finspång söker förstärkning i sin printshop! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Som medarbetare i Siemens printshop är det ni som producerar och förmedlar stora delar av det material som används för att kunna producera gasturbinerna! I den här rollen får du blanda kundbemötande och service med ansvar för att det material som blivit beställt produceras i tid. Är du tekniskt kunnig, har ett öga för färg och form och trivs i en serviceroll så är det här ett jobb för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Siemens i Finspång efterfrågar en administrativ assistent till sin printshop! I den här rollen kommer du att plocka ihop och skriva ut den information som behövs för att producera turbinerna. I tjänsten ingår också att digitalisera bildkort och redigera bilder i Photoshop, arkivera, kontrollera, och sammanställa material. Det är du som även tar fram statistik, diagram och slides till dina medarbetare som sen används i olika presentationer. I jobbet är datorn ditt främsta arbetsverktyg så det är viktigt att du är van vid det sedan tidigare.

Din profil
Vi söker dig som alltid haft datorn som främsta arbetsverktyg och som har ett öga för foto, färg och form. Att teknik länge varit ett intresse för dig är viktigt i den här rollen och du är sedan tidigare en flitig användare av bildredigeringsprogram som Photoshop eller motsvarande. När du får arbeta strukturerat och punktligt kan pricka av deluppgifter i jobbet mår du som bäst. Du är personen som ser detaljer i helheten och ordning och reda är något som tydligt speglas i ditt i arbetssätt. I rollen kommer du ha en servicefunktion där du är behjälplig med att producera material till kollegor så vi värdesätter god social förmåga. Du kommer dagligen använda dig av olika IT-system när du arbetar så erfarenhet av detta är ett krav. Meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av serviceyrke, eller om du har erfarenhet av att arbeta vid face-to-face Servicedesk.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du är aktuell för just den här tjänsten. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag där personen som erbjuds tjänsten kommer erbjudas anställning hos SKILL och vara på Siemens i Finspång under uppdragsperioden. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73 Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3752

Liknande jobb

Administrativ assistent Finspång Unik Resurs
dokumentadministratör Norrköping Siemens
Assistent till viktigt uppdrag Norrköping Randstad AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till