Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Shopper Activation Manager jobb i Stockholm på Kraftsam

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Shopper Activation Manager på Kraftsam

Shopper Activation Manager

Kraftsam Stockholm, Stockholms län Heltid
Shopper Activation Manager

Är du vår kunds nya Shopper Activation Manager?


Har du ett kommersiellt tänk och en förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla ett av Sveriges äldsta och mest välkända varumärke, och samtidigt bidra till ökad kategoritillväxt? Har du förståelse för shopperns beteende och vanan att optimera planer för bästa butiksaktivering? Då har vi jobbet för dig!

Som Shopper Activation Manager arbetar du proaktivt för att skapa inspirerande och lönsamma butikshyllor och de allra bästa förutsättningar för våra produkter att lyckas hos våra kunder och därmed generera kategoritillväxt i butik. Du ansvarar för att utveckla och driva instore promotion, dvs ta fram kampanjer och material till butik (online och offline). I rollen ingår även att driva digitala kampanjer och säljlösningar. Ett nära samarbete med såväl försäljning som produktion är din vardag och möjligheterna med den lilla organisationen medför ett variationsrikt arbete även utanför ansvarsområdet.  

 

Ditt huvudansvar

  • Framtagande av årsplan, kampanj- och införsäljningsmaterial till säljkår och KAM samt säkerställa genomförandet. Medverka vid säljkonferenser och försäljningsmöten samt samresor med säljare.
  • Trend- och omvärldsbevakning samt analys.
  • Uppföljning av KPI:er för hemsida och sociala media och baserat på dessa vidareutveckla och implementera strategi för webb och sociala medier samt företa digitala närvaro.
  • Skriva och publicera innehåll för webb och sociala media.
  • Skapa och uppdatera produktfaktablad och VCD för produktportföljen.
  • Ansvara för bildbank.
  • Driva och koordinera projekt samt hantera problemlösning av produkt-, sälj- och marknadsrelaterade frågor.

 

Du driver individuellt dina arbetsuppgifter men jobbar även i nära samarbete med affärsutvecklingschef samt kollegor inom produktion, utveckling och övriga avdelningar inom koncernen. Externa parter både i Sverige och internationellt såsom kunder, leverantörer och byråer är också dina kontaktytor.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av Shopper Marketing/Trade Marketing från FMCG. Det är även ett plus om du har arbetat som Produktchef, Junior Brand Manager eller i likvärdig roll och har arbetat nära produktion. Du har goda datakunskaper och är duktig på Powerpoint och Excel, AC Nielsen är ett plus. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skift.

Som person är du strukturerad, analytisk och pragmatisk. Att du är nyfiken och har en passion för hållbara affärer tar vi för givet. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och göra jobbet, är en initiativtagande ”doer” som planerar, prioriterar och strukturerar ditt arbete för att nå resultat och har inget problem att hjälpa till där det behövs. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter, både internt och externt. Vi är en värdegrundsstyrd organisation där vi förutsätter att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande.

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag med start snarast, goda chanser till förlängning finns. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: kraftsam742