Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Shipping administrator till Lastbilsmottagningen jobb i Lund på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Shipping administrator till Lastbilsmottagningen på Perstorp

Shipping administrator till Lastbilsmottagningen

Perstorp Perstorp, Skåne län Heltid

Om tjänsten

Vi erbjuder en 100% visstidsanställning under 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 7-16 eller 8-17, måndag-fredag.

I arbetet ingår bland annat:

  • Mottaga/registrera alla transporter till Perstorp Industripark.
  • Instruera alla chaufförer om våra säkerhetspolicys. Kontrollera ADR-intyg och andra nödvändiga dokument.
  • Vägning av alla lastbilar till Perstorp Industripark.

Du ingår i ett team på 4 personer. Lastbilsmottagningen ingår i Lastnings & Lossningsgruppen som är organisatoriskt placerad i produktionsorganisationen inom Polyolerna på Site Perstorp och underställd gruppens produktionschef.

Vem är du?

Självklart har du en positiv grundinställning – att du väljer lösningar före problem! Du är en ansvarsfull person som snabbt ser vad som behövs göras och som samtidigt är riskmedveten och noggrann.

Du har arbetslivserfarenhet från servicerelaterande yrken, gärna specifikt inom transport, spedition, logistik, supply chain eller dylikt. I denna tjänst kommer du i kontakt med många kunder under en dag vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i lite tempo. Scenariot att hjälpa en besökare samtidigt som telefonerna ringer och datorn strular, bör inte göra dig nämnvärt nervös eller stressad - kunden styr arbetsflödet.

Du har god datorvana och är bekväm med att jobba i Office365 och har erfarenhet av att jobba med affärsprogram såsom exempelvis SAP. Har du dessutom grundläggande tullkunskap och kan fler språk än svenska och engelska, så tror vi du skulle komplettera teamet väldigt bra.  

Hos oss tror vi på att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra, för världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll.


Krav för tjänsterna

Minst 3 års arbetslivserfarenhet från servicerelaterade yrken.

Lägst gymnasiekompetens, meriterande med utbildning kopplat till transport och spedition, logistik, supply chain eller dylikt.

Det är väldigt viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner, så därför är goda kunskaper i svenska ett krav. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Datorvana och erfarenhet av Office365.


Är du intresserad?

Har du frågor eller vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Produktionschef Peter Huss [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-08-15.

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden omtanke, fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

 

Rekommenderade jobb

Shipping administrator till Lastbilsmottagningen
Perstorp Perstorp Heltid
Shipping administrator till Lastbilsmottagningen
Perstorp Malmö Heltidsanställd
Shipping administrator till Lastbilsmottagningen
Perstorp Perstorp Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1241176