Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna job in Eskilstuna at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna på Randstad AB

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker nu dig som SharePoint utvecklare till kund i Eskilstuna! Har du erfarenhet att utveckla och lägga grunden på plattformar från SharePoint och har bra kunskap med bild, text och format. Är du en person som är initiativtagande och tycker om att driva fram projekt? Då kan denna tjänst vara för dig, sök tjänsten redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Kunden vill erbjuda sina medarbetare smidiga och säkra plattformar som förenklar det dagliga arbetet. Ditt ansvarsområde kommer vara att arbeta med SharePoint och Microsoft 365. Du kommer att utveckla samt arbeta från grunden med att bygga upp kundens innehållshanteringssystem.  Du kommer arbeta med kundens system med förbättringar och uppbyggnad när det gäller format, bild, information, samarbetslösningar, dokumenthantering och ärendehantering. 
 
Vi söker dig som kan och har stort intresse inom SharePoint/Microsoft 365 och framförallt att du gillar att hålla dig uppdaterad om vad som sker i teknikens framkant. arbetstider.

Perfekt uppdrag till dig som vill utveckla kunden hanteringssystem i SharePoint under några veckor med start i september.  Flexibla arbetstider. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av SharePoint, och som har stort intresse av ovan områden samt brinner för moderna lösningar.

Vi söker dig som har:
-       Erfarenhet och kunskap och har arbetet i SharePoint 
-       Kunskap att arbeta med bild, text och format 
-       Goda databaskunskaper
Meriterande
-       Erfarenhet av projektarbete
Den vi söker är självgående, nyfiken och trivs i en roll med att driva på i ett projekt och är initiativtagande. Du har ett lösningsorienterat mindset och ser alltid lösningar istället för problem. Som person är du noggrann och har en känsla för detaljer och kvalitet samt god samarbetsförmåga.  


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Erfarenhet och kunskap i SharePoint


ansökan.

2021-06-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltid
Receptionist - Sommarjobb
Randstad AB Västmanlands län - Västerås Deltidsanställd
Ej angett
Ekonomiassistent 75 % till Kungsängen
Randstad AB Stockholms län - Kungsängen Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201346133