Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna på Randstad AB

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu dig som SharePoint utvecklare till kund i Eskilstuna! Har du erfarenhet att utveckla och lägga grunden på plattformar från SharePoint och har bra kunskap med bild, text och format. Är du en person som är initiativtagande och tycker om att driva fram projekt? Då kan denna tjänst vara för dig, sök tjänsten redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. ansvarsområde.

 Kunden vill erbjuda sina medarbetare smidiga och säkra plattformar som förenklar det dagliga arbetet. Ditt ansvarsområde kommer vara att arbeta med SharePoint och Microsoft 365. Du kommer att utveckla samt arbeta från grunden med att bygga upp kundens innehållshanteringssystem.  Du kommer arbeta med kundens system med förbättringar och uppbyggnad när det gäller format, bild, information, samarbetslösningar, dokumenthantering och ärendehantering. 
  
 Vi söker dig som kan och har stort intresse inom SharePoint/Microsoft 365 och framförallt att du gillar att hålla dig uppdaterad om vad som sker i teknikens framkant. arbetstider.

Uppdrag under några veckor hos kund med start i september. Flexibla arbetstider. 


kvalifikationer.

 Vi söker dig som har några års erfarenhet av SharePoint, och som har stort intresse av ovan områden samt brinner för moderna molnlösningar. 

Vi söker dig som har: 
-       Erfarenhet och kunskap och har arbetet i SharePoint 
-       Kunskap att arbeta med bild, text och format 
-       Goda databaskunskaper 
Meriterande 
-       Erfarenhet av projektarbete 
Den vi söker är självgående, nyfiken och trivs i en roll med att driva på i ett projekt och är initiativtagande. Du har ett lösningsorienterat mindset och ser alltid lösningar istället för problem. Som person är du noggrann och har en känsla för detaljer och kvalitet samt god samarbetsförmåga.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Erfarenhet och kunskap i SharePoint


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Email address blocked ]  

 

Rekommenderade jobb

SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltid
IT Systemspecialist (MS Office 365) till Diaverum i Malmö
Diaverum AB Malmö Heltidsanställd
Kommunikatör i Lund
Randstad AB Lund Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352193