Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servis- och barpersonal till Liseberg! jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servis- och barpersonal till Liseberg! på Academic Work

Servis- och barpersonal till Liseberg!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Är du en stjärna på service och har erfarenhet av arbete på café eller restaurang? Pluggar du på en eftergymnasial nivå på åtminstone 50% och är glädjespridaren i rummet? Då kan det vara dig vi söker till Liseberg! Sök redan idag, då tjänsten kommer att tillsättas löpande.


Om tjänsten
Nu söker vi servis- och barpersonal till Lisebergs restauranger, bland annat till Lisebergs Wärdshus, Tyrolen, Järnvägsresturangen, 1923, The Green Room, Hamnkrogen och Skeppsmagasinet. Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både kvällar och helger. Från och med nu till och med 26 september finns ett behov på cirka 20 timmar i veckan. Behov kan även finnas till hösten under bland annat Halloween och Jul på Liseberg och andra tillställningar, omfattningen kan variera mellan veckor men vi vill att man ska kunna vara tillgänglig 20 timmar även då.

Du erbjuds

* Ett socialt arbete med många kontaktytor
* Vara representant och säkerställa att alla besökare på Liseberg får en minnesvärd upplevelse

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Tjänsterna innehåller sedvanliga arbetsuppgifter inom servis och bar. Framförallt vill vi ha dig som tycker att kundupplevelsen är det viktigast. Hos Liseberg tror dem inte att ensam är stark, utan tror att lagarbetet genomsyrar arbetssättet som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.
Vi söker dig som

* Är studerande på en eftergymnasial nivå på åtminstone 50% till åtminstone januari 2022 (ska uppvisa registreringsintyg, bifoga gärna detta i din ansökan)
* Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet
* Har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta med servering på restaurang

Det är meriterande om du:
* Har en/studerar en restaurangsutbildning

Som person är du:
* Serviceinriktad
* Initiativtagande
* Flexibel

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Cirka 20 timmar i veckan från omgående till och med 26/9 2021 och därefter vid behov under hösten.
* Placering: Liseberg, Göteborg.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lisebergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Liseberg är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Sedan 1923 har de fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans i nöjesparken. Liseberg driver nöjesparken med sina 39 åk-och upplevelseattraktioner, spel, lyckohjul, musikscener, dansbana och flera restauranger och serveringar i en grönskande parkmiljö. Liseberg sätter stort värde på att erbjuda ett brett utbud av mat och dryck till hög kvalitet. Inne i nöjesparken finns temarestauranger som Tyrolen och fiskrestaurangen Hamnkrogen samt anrika Lisebergs Wärdshus som satsar på närproducerade råvaror. Dessutom är de stolta över världens första helvegetariska nöjesparksrestaurang, The Green Room. Här finns också Max hamburger-restauranger, andra snabbmatskoncept och kaféer. Samtliga restauranger inne i nöjesparken erbjuder vegetariska rätter.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057179-SE