SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker Ventilation - Aircano AB jobb i på Exelect AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Servicetekniker Ventilation - Aircano AB på Exelect AB

Servicetekniker Ventilation - Aircano AB

Exelect AB Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Servicetekniker Ventilation


Dina arbetsuppgifter går i stort sett ut på att självständigt åka ut på ca 3-5 st servicejobb per dag och lösa diverse uppkomna problem. Det kan handla om allt ifrån rutinmässig service på befintliga anläggningar, driftsättning av fläktar, aggregat och värmecentraler till felsökning av motorer, ställdon och styrutrustning. Tjänsten innebär också att du agerar rådgivare ute på fält och att du föreslår lösningar på diverse problem som kunderna kan tänkas ha. På så sätt bidrar du till merförsäljning och mer framtida jobb. Du utgår från ditt hem och hämtar in arbetsordrar från ett nätbaserat datasystem och bokar sedan in dem i kalendern. När jobben är klara skriver du servicerapporter och återkopplar till kunderna så att de alltid känner sig nöjda med dina och företagets insatser.


Vi söker dig som är praktiskt lagd, tekniskt kunnig samt intresserad av att utvecklas och lära dig mer. Vi ser helst att du kommer från ventilationsbranschen och gjort bra ifrån dig i en liknande tjänst. Oavsett vilken bakgrund du har behöver du vara en självgående, serviceinriktad och produktiv person med en positiv inställning att det mesta går att lösa. Det är också viktigt att du har förmågan att etablera en bra kommunikation med kunden och få dess förtroende. Vi utgår ifrån att du har körkort och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.


Varför arbeta hos Aircano?
Kanske för att Aircano har förmånen av att ha både det mindre familjära företagets fördelar med en platt organisation och högt till tak samt den stora koncernen i ryggen med stabilitet, trygghet och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Kanske är det så att det geografiska arbetsfältet passar dig och att du här kan få chansen att visa framfötterna på ett sätt som du kanske inte har haft möjlighet till tidigare.


Verkar det intressant? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.
 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.56475