Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till WEMO Automation jobb i Värnamo på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker till WEMO Automation på Bravura

Servicetekniker till WEMO Automation

Bravura Värnamo, Jönköpings län Heltid

Har du ett intresse för robotteknik och kunskap inom el samt automation? Vill du arbeta i en varierande roll som präglas av frihet och teknik i framkant? Nu söker vi problemlösande servicetekniker som har intresse för robotprogrammering och kundservice till WEMO Automation.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos WEMO Automation.

Om företaget

WEMO Automation Group är idag en av de internationellt ledande tillverkarna av linjärrobotar och automationsutrustning till plastindustrin. WEMO´s huvudkontor ligger i Värnamo och finns med egna fabriker i Tyskland och Indien. Företaget erbjuder servodrivna hanteringsrobotar och hela automationssceller för hanteringen och monteringen av robotar. WEMO har alltid byggts på människor som tycker om vad de sysslar med och har höga ambitioner. Företagets intresse för teknologi inspireras i företagets slogan:
PASSION FOR AUTOMATION.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker är du en representant och ambassadör för WEMO mot deras kunder. Din roll är varierande och du arbetar med olika uppgifter inom montage, förebyggande underhåll, robotprogrammering, installation och idrifttagning inom projekt hos kund. Din roll är flexibel och du kommer att arbeta mestadels ute på fält hos företagets kunder, där det blir viktigt att överträffa kundens förväntningar.

Kunderna befinner sig primärt inom Sverige, vilket innebär att du kommer att resa i tjänsten. Möjligheter till att resa utomlands, främst till Norge finns tillsammans med företagets internationella partners.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• God kunskap inom el, mekanik och automation
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Erfarenheter inom PLC programmering är meriterande
• B-körkort
• En vilja och ett driv att kombinera teknik med kundbemötelse och utvecklas i kunskap och expertis

En stor vikt kommer att läggas vid ditt personliga driv och engagemang till tjänsten. Vi söker därför dig som trivs i en varierad vardag med ett starkt intresse för robotteknik och automation. Du är serviceinriktad med ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Då rollen innebär mycket kundkontakt och dialog med kollegor motiveras du av att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du noggrann i ditt arbete och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information

Start: Efter överenskommelse
Plats: Efter överenskommelse, mellansverige
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, tekniker, teknik, robotteknik, robot, automation, el, mekanik, kund, projekt, resa, linjärrobotar, automationsutrustning, rekrytering, Värnamo, WEMO, WEMO Automation Group

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3578901