Jobbet Servicetekniker till Swarco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till Swarco publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik? Här erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får arbeta med engagerade kollegor.

Om företaget

SWARCO är en Österrikisk privatägd koncern med fokus på intelligenta system för trafikmarknaden med verksamhet i mer än 80 länder världen över. SWARCO’s huvudkontor ligger i Wattens/Innsbruck. Verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 120 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, Kommunerna, Kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker utgår du från huvudkontoret söder om Stockholm men spenderar majoriteten av tiden ute på fältet i Mälardalen. Samtliga servicetekniker startar dagen tillsammans på kontoret för att sedan åka ut på sina tilldelade ärenden. Du kommer att arbeta med service, underhåll och installationer av trafiksignaler, system för trafikantinformation och parkeringssystem. Inledningsvis får du en gedigen introduktion i företagets system och produkter och på sikt möjlighet att specialisera och lära dig mer. Företaget erbjuder sina kunder service dygnet runt vilket betyder att det på sikt kan bli aktuellt att du till viss del arbetar under beredskap.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele området • Tekniskt intresse • Grundläggande förståelse inom el • Arbetslivserfarenhet som tekniker inom el, bilmekaniker, vaktmästare eller fastighetsskötare • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska • B-körkort För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd. Trafiksäkerhet går alltid före stress, därför är det viktigt att du har tålamod och att du är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Vidare arbetar du i en händelsestyrd roll och kan flexibelt hantera omprioriteringar under arbetsdagen.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Swarco. Start: Enligt överenskommelse Plats: Söderort, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: tekniker, service, servicetekniker, el, tele, trafik, system, drift, underhåll, installationer, ström, moden, fiber, koppar, styrsystem, fälttekniker, stockholm, teknik

Referens

2465901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till