Jobbet Servicetekniker till stort internationellt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till stort internationellt företag publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Gillar du problemlösning, har ett stort IT/Teknikintresse och trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter där du får vara ute på fältet? Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö på ett företag som befinner sig på en växande marknad. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med god personlapolitik där alla hjälps åt och tar ansvar. Företaget är en stor internationell organisation och om du har ett intresse finns det möjlighet att resa i rollen. Sök tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
I Stockholm har de kontor i Solna där det sammanlagt arbetar 23 personer. I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta i ett team om fem personer plus en teamleader, Svante.
Svante som har arbetat på företaget i 12 år beskriver det bästa med jobbet såhär:
Det bästa med mitt arbete är mångsidigheten. Personalpolitiken är jättebra och vi är en stor organisation vilket tilltalar mig. Sedan finns möjlighet att resa i rollen vilket är roligt. Vi arbetar även inom en bransch som expanderar och med jättemycket ny teknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns ambitionen om att du blir anställd hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta brett med olika arbetsuppgifter. Det kommer ingå en del arbete utomhus, på fält med drift och underhåll av trafiksystem. Du kommer både att arbeta i grupp, men också självständigt samt ha kontakt med underentreprenader. Teamet samlas varje morgonen på kontoret och man utgår i princip alltid därifrån, vilket skapar variation och god sammanhållning.

Du kommer exempelvis att:

• Arbeta utomhus med byten av enheter, underhåll av skåp och utrustning
• Hantera och analysera incidenter
• Arbeta med koordinering, felsökning och felavhjälpning
• Arbeta med konfigurering och dokumentation
• Arbeta med övervakning av nätverk och applikationer

Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Eftersom att tjänsten innefattar både inomhus på kontoret i Solna samt ute på fältet så söker vi en person som uppskattar det händiga och praktiska i sitt arbete samtidigt brinner för teknik och IT. Vill du utvecklas och gå mer mot IT har vår kund exempelvis en NOC-avdelning som kan vara ett nästa steg eller om du på sikt vill ta mer teamleaderansvar finns dem möjligheterna.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Har tidigare arbetslivserfarenhet och trivs att arbeta hands-on
• Har grundläggande kunskaper inom Linux/Unix då företagets plattform är Linux
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det används dagligen i rollen
• Har B-körkort

Det är meriterande och du:

• Har erfarenhet av scripting, databaser samt elinstallationer
• Har en bakgrund som elektriker

Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad, samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du är social, har lätt att samarbeta men också van att arbeta självständigt. Viktigt är också att du har god förmåga att göra rätt prioriteringar i stressiga situationer. Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med kunniga och kreativa medarbetare.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, varannan vecka arbetar du 06:00-15:00 och den andra 09:15-18:15. Det kan även hända att du kommer arbeta natt och helg vid några fåtal tillfällen när det handlar om större och mer kritiska jobb.

Placering: Solna, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Vår kund är en av världens ledande företag inom ITS (Intelligent Transport Systems) för vägavgifter och trafikövervakning. Huvudkontor ligger i Trondheim, Norge, med kontor i Oslo, Stockholm, Nederländerna, Portugal, Spanien, Frankrike, Malaysia, Thailand, Indonesien, Sydafrika, Australien, USA, Brasilien och Chile. Företaget har 300 anställda världen över och de ser en snabb tillväxt med spännande projekt runt om i världen.

Referens

15023920-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till