Jobbet Servicetekniker till stort företag Ystad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker till stort företag Ystad! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Ystad

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann och ordningsam person? Trivs du i en drivande roll och är initiativtagande? Här får du vara med i en storsatsning på tillväxt i regionen!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.


Dina arbetsuppgifter
Som Servicetekniker hos vår kund kommer du arbeta mot skolor, industrier, vårdlokaler, kontorslandskap och kommunala fastigheter. I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta med serva ventilationsanläggningar, tekniska fastighetssystem och utföra funktionskontroller.

Som Servicetekniker kommer du arbeta i Ystad och i kranskommunerna. Du är ca 90% ute hos kund och gör mellan 4-5 uppdrag om dagen. Här kommer du ha en bruksbil som är din för att ta dig mellan kunderna. Du registrerar dina aktiviteter i en surfplatta och sköter all dokumentation.

Här kommer du få vara med och påverka det dagliga arbetet tillsammans med företagets serviceledare.

Tjänsten innefattar bland annat:

•Service, drift och underhåll
•Kundkontakt
•Rondering och funktionskontroller


Om företaget
Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och rörledning.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.


Din profil
Då du i rollen som fastighetstekniker kommer arbeta med service ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ i ditt arbete. Du som fastighetstekniker ska ha ett bra driv, vara ambitiös och öppen mot ditt arbete och dina kollegor. Vi tror att du är en glad och arbetsvillig person som ser vikten i noggrannhet och struktur och som vill passa in i den positiva och utvecklande arbetsgruppen.

Krav:

•Relevant utbildning inom el, energi, vvs, kyla etc
•Svenska i tal och skrift
•B-Körkort

Meriterande:

•Ytterligare arbetslivserfarenhet


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Ystad
Arbetstider: Heltid

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!


Referens

17667

Liknande jobb

Låstekniker Kristianstad CERTEGO
Snickare Trelleborg Wikan Personal AB
Beredare Landskrona Wikan Personal AB
AFFÄRSOMRÅDESANSVARIG, E-HANDEL Malmö Fyrklövern AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till