Jobbet Servicetekniker till Rekal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker till Rekal! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Hos Rekal vet man att personalen är deras största tillgång och starkaste resurs. Just nu finns chansen för dig som vill arbeta med service och teknik att söka tjänsten som Servicetekniker. Här finns möjligheten att ingå i ett aktivt och engagerat team där företagskulturen präglas av framåtanda och viljan att lyckas.

Vill du bli en del av Rekal? Rekal är idag ett av Sveriges ledande företag i branschen. Kombinationen av deras kompetens och miljöinriktning har fört dem till en position som marknadsledare inom den offentliga sektorn. När det gäller den privata sektorn är de under expansion och har idag avtal med flera restaurang-, hotell och cateringkedjor.

Bakgrunden till denna rekrytering är att Rekal expanderar och behöver därför stärka upp teamet med en till Servicetekniker. Rollen innebär att du utgår hemifrån med Rekals företagsbil och sköter själv orderregistrering, tidrapportering och rapportering till kunderna. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll, akuta reparationer, monteringar och kundvårdande aktiviteter som utbildning och ordertagande. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos Rekals kunder i södra distriktet. Tillsammans med en säljare hjälps ni åt med kundens önskemål, där ditt ansvar är att arbeta med förebyggande underhåll och akuta reparationer.

För att du ska introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du att sätta en plan med din närmsta chef för att få bäst förutsättningar redan från start. De två första veckorna i tjänsten kommer du att få åka med den Tekniska supporten ut till kund för att lära dig arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rekal. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Kandidatprofil

Som servicetekniker kommer du att utgå från hemmet och ansvara för underhåll hos Rekals kunder i Göteborg. Du kommer att utgå från ett schema med kunder som du ska åka ut till och stötta med förebyggande service på maskinerna. Du kommer även att ha ansvaret att åka ut till kunder som har akuta behov som behöver åtgärdas.

Du kommer att introduceras in i rollen genom att dels åka ut med en ansvarig och även läras upp kring de mer tekniska ärendena som kan förekomma.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med förebyggande underhåll
* Utföra akuta reparationer
* Arbeta med monteringar och enklare el installationer.

För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig på din första dag medan resten kan du lära dig. Men du behöver:

* Vara flytande i svenska och engelska, med hänsyn till de interna och externa kontaktytor du kommer att ha i rollen
* B-körkort
* Har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller el
* Har ett stort tekniskt intresse och kanske sysslar med egna mindre tekniska projekt på fritiden

Det är ett stort plus om du har tidigare kunskaper inom el.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom att Rekals verksamhet bygger på att medarbetare kan förvalta förtroende, befogenheter och ta ett stort eget ansvar är det viktigt att du delar deras värderingar och tar ett stort ansvar för dit arbete. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och fattar beslut i situationer där du inte har all information om hur du ska gå tillväga från början. Du kommer att arbeta självständigt i rollen och arbeta med olika kunder, därför är det viktigt att du är flexibel och kan ändra fokus när arbetet kräver det. Du är serviceinriktad och mån om att ge ett bra bemötande, mot såväl kunder som kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari/februari
* Omfattning: Heltid, inledande provanställning om 6 månader
* Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
* Placering: Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar på mailen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Kontaktuppgifter: Nina Ha, rekryteringskoordinator.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15018050-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till