Jobbet Servicetekniker till Nilfisk, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till Nilfisk, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Servicetekniker
Göteborg
Trivs du med ett självständigt arbete, med varierande arbetsuppgifter och stor frihet att planera ditt eget arbete, då kan du vara vår nästa kollega. Vi söker nu två servicetekniker att täcka in det geografiska området i Västsverige. 
Du blir en av våra experter på Nilfisk produkter. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning av nya produkter med teknik i framkant. Under 2020 levererar vi t.ex. våra första robotbaserade maskiner. Du har ett stöd och nära samarbete med vår verkstad som finns i Göteborg och rapporterar direkt till servicechefen.

”Jag har en bakgrund som diagnostekniker för buss och lastbil. Att börja på Nilfisk är det bästa jag gjort! Sökte mig hit för att jag ville ha nya utmaningar och har nu varit här i snart två år.
Jag gillar att träffa mycket folk och jobba med frihet under ansvar. Ibland jobbar vi i team, men många gånger ensam. Jag planerar mina jobb och tid hos kunden som jag själv vill ha det.” 
- Roger Persson, Servicetekniker Stockholm 
Arbetsuppgifter

Vår målsättning är att alltid erbjuda branschens bästa service, därför söker vi inte bara efter de bästa teknikerna i området, vi söker dig som även vill vara Nilfisk ambassadör ut mot kund och är beredd på att göra det lilla extra för att tillgodose kundernas behov. Du utgår i från din bostad, och har en välutrustad servicebil till förfogande.

  • Serva, felsöka och underhålla produkter ute hos kund
  • Hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
  • Identifiera kunders behov och föreslå nya produkter i samband med kundbesök
  • Erbjuda serviceavtal i samband med kundbesök
  • Samarbeta med säljorganisationen för att utveckla distriktet


Din Profil
Våra ledord är ”One team with one agenda”, så vi lägger stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi söker två tekniker som tillsammans skall täcka området Bohuslän, Västergötland och Halland så bor du inte i Göteborg så är det inget bekymmer. 
 
  • Teknisk utbildning inom mekanik, fordon, el eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av felsökning, reparationer gärna som maskin eller fordonsmekaniker 
  • Erfarenhet som fältservicetekniker är meriterande
  • God datavana, då kommunikations och servicerapporter görs via IPADS och vårat nya servicesystem
  • Körkort B och gärna B96 eller E


Du är van att arbeta självständigt och strukturerat, samt planera din egen tid. Du inger förtroende hos våra kunder och erbjuder service på hög nivå. Har du tidigare erfarenhet från högtryckstvättar eller städmaskinsbranschen är det självklart meriterande.
Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk
Nilfisk grundades 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar mot proffskunder. 
Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.
J2W: CB2

Referens

b610df68009046229d77f5c52d4323

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till