Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Nellemann Machinery! jobb i Linköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker till Nellemann Machinery! på Poolia

Servicetekniker till Nellemann Machinery!

Poolia Linköping, Östergötlands län Heltid

Har du erfarenhet av mekanik, montering och service av maskiner? Då har du nu chansen att bli en del av Nellemann Machinery - en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som vill utveckla detta vidare tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare och belägen i Skänninge.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att som mekaniker hantera flertalet olika spännande ärenden relaterade till våra maskiner. Det innebär bland annat montering av nya maskiner samt utförande av service på befintliga maskiner. Utöver detta kommer fältarbeten att förekomma, då du åker ut på serviceärenden ute hos kund. El och hydraulik är centrala delar i ditt arbete och du kommer att erbjudas ett stort ansvar för att upprätthålla en fortsatt god kvalité på service. Utöver montering och service ingår arbete med programvara för maskinerna, du bör därför ha goda IT-kunskaper.

Vem är du?
Du som söker har några års erfarenhet av montering och service, gärna av tunga maskiner såsom entreprenadmaskiner. Du har sedan tidigare kunskap om el och hydraulik och har god förståelse för och kan läsa el- och hydraulikscheman. I och med att en del kundkontakter förekommer ser vi att du har ett gott bemötande och är orädd att knyta nya kontakter. Rollen passar dig som är social och har en positiv inställning till arbetet. Du ser möjligheten att bidra såväl som utvecklas i rollen och växa tillsammans med Nellemann Machinery.

Ett krav är att du har B körkort, även gärna BE. Du talar och skriver obehindrat på engelska. Utöver detta har du god datorvana och förståelse för programmering kopplat till tunga maskiner.

Om verksamheten
Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60655