SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Metos Storkök jobb i Malmö på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Servicetekniker till Metos Storkök på FMR - Din HR-Partner

Servicetekniker till Metos Storkök

FMR - Din HR-Partner Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Metos är en finsk koncern som tillverkar och marknadsför utrustning för professionella kök. Metos är marknadsledare i Norden, Baltikum och Beneluxländerna och tillhör ALI Group, Europas ledande tillverkare av storköksutrustning. Metos Storkök AB är ett helägt dotterbolag, ett säljbolag med 250 miljoner i omsättning och drygt 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och en rikstäckande serviceorganisation på över 40 orter i Sverige. Läs mer på: [ Link removed ]


Nu söker vi två drivna servicetekniker till vårt filialkontor i Malmö som skall stärka upp vårt serviceteam och arbeta med service, reparation och underhåll av storköksutrustning ute hos våra kunder inom bl a storkök, dagligvaruhandel och restauranger.


Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig och framåt arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag. Vi har roligt på jobbet och bra sammanhållning.


Vem är du?  • Du har en gymnasieutbildning med inriktning elteknik eller motsvarande, alternativt erfarenhet inom området.

  • Erfarenhet av service och reparationer inom mekanik och el är ett krav.

  • Du har ett brett tekniskt kunnande och har erfarenhet från självständig felsökning och reparation.

  • Erfarenhet inom storköksutrustning är en merit.

  • God svenska i tal och skrift.

  • B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Du gillar att lösa problem på ett målinriktat, kreativt och engagerat sätt. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar METOS Storkök med Rekryteringskonsult Krister Eliasson på FMR Rekrytering & Bemanning. Önskas ytterligare information når du Krister på 0707-899606. Urval sker löpande, därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1431_GS_FMR