Jobbet Servicetekniker till internationella Munters har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till internationella Munters publicerad av Munters AB

Heltidsanställd
Skara

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

 Vill du vara en del av ett globalt företag som ständigt växer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att ytterligare stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande, serviceorienterade inställning och trygga personlighet vill bli en del av teamet i Göteborg  och utgå från din hemort? ansvarsområde.

 Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet alternativt från kontoret i Västra Frölunda och trivs i att resa mycket i det dagliga arbetet. 
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

• Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem 

• Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen 

• Planera serviceverksamheten inom området 

• Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt 

 I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 15-20/år arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

 Vi söker dig som har en utbildning med el-teknisk inriktning och/eller motsvarande erfarenhet, kanske har du läst till elektriker eller har jobbat inom styrteknik? Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch är detta meriterande. 
  • Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. 
  • B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet hos kunderna. 
Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation. 
 Som person är du också noggrann, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt. 
Placeringsorten för dig som servicetekniker bestäms i samråd beroende på kandidatens lokalisering. Resor, där ibland övernattning ingår, är en del av vardagen och det är därför viktigt att man trivs med detta. erfarenhet.

Branscherfarenhet


ansökan.

 2020-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Referens

201303253

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till