Jobbet Servicetekniker till HM Maskin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till HM Maskin publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Arbetar du som servicetekniker idag och är öppen för nya utmaningar? Vill du dessutom arbeta på ett företag som värdesätter gemenskap och personlig utveckling? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HM Maskin.

Om företaget

HM Maskin grundades år 2006 och har varit verksamma inom maskinförsäljning sedan dess. Företaget är generalagenter i Sverige av Multihog redskapsbärare och Waterkracht ogräsmaskiner samt återförsäljare av Yanmar grävare, Kramer (hjullastare och Polaris fyrhjulingar. HM Maskin finns i Jönköping och Värnamo, men bedriver försäljning över hela Sverige. Idag arbetar 15 personer på företaget. Kulturen präglas utav ett tätt samarbete och delaktighet.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med service, montering och reparationer av maskiner. Du arbetar i huvudsak med grävmaskiner i varierande uppdrag, både på plats i verkstaden men även ute hos kund där resor kan förekomma. Du har ett nära samarbete med säljare och annan personal inför kunduppdragen. Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du ett stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd.

Formella krav

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom området, så som servicetekniker och/eller mekaniker • Kunskap i hydraulik och el • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort Vi söker dig som har en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Du är serviceinriktad med ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Då rollen innebär mycket kundkontakt och dialog med kollegor motiveras du av att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du noggrann i ditt arbete och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: servicetekniker, tekniker, service, reparation, installation, montering, teknik, maskiner, entreprenad, verkstad, rekrytering, heltid, Jönköping, HM Maskin

Referens

2796801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till