Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Hesselberg Maskin i Kiruna job in Kiruna at Hesselberg Maskin AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicetekniker till Hesselberg Maskin i Kiruna på Hesselberg Maskin AB

Servicetekniker till Hesselberg Maskin i Kiruna

Hesselberg Maskin AB Kiruna, Norrbottens län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du en serviceinriktad problemlösare med intresse för motorer och maskiner? En driven lagspelare som är sugen på nya utmaningar i arbetslivet? Då har du nu chansen att få vara med på en pågående tillväxtresa i Malmfälten! Hesselberg Maskin fortsätter att växa i Malmfälten, och söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Kiruna. Här får du möjlighet att  jobba med moderna Komatsumaskiner, och du kommer att göra det på en trevlig arbetsplats.  


ansvarsområde.

Ditt arbete innebär att du genomför förebyggande och avhjälpande underhåll efter serviceorder och via serviceavtal. Du vårdar och underhåller instrument, verktyg och fordon. Genomförande av igångkörningar och installationsarbete ingår i arbetsuppgifterna, liksom att delge kunderna instruktioner vid behov. Arbetet rapporteras dagligen och du kommer att jobba dagtid, måndag-fredag.


kvalifikationer.

Vi söker dig med några års erfarenhet av mekaniskt arbete med moderna entreprenad/anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar. Du har en fordonsteknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinmekaniker eller motsvarande erfarenhet, och kunskaper inom el, teknik och hydraulik.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och värderar hög problemlösningsförmåga, servicekänsla och stresstålighet högt. Du skall ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Du pratar och skriver på flytande svenska, har baskunskaper i engelska samt grundläggande IT-kunskaper. Att ge god service är en självklarhet för dig, och för att vara aktuell för tjänsten så måste du ha B-körkort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-03-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Hesselberg Maskin med Randstad Rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Christer Sjögren, 073-357 00 93, eller [ Email address blocked ] . Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201328984