Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Gustafssons Bil job in Skellefteå at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicetekniker till Gustafssons Bil på Uniflex

Servicetekniker till Gustafssons Bil

Uniflex Skellefteå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Ingen dag är den andra lik. När du blir tekniker i deras serviceteam kommer du utföra en mängd olika arbeten. Allt från vanligt förekommande arbeten i form av service, reparationer, tillbehörsmontering, nybilsleveranser till avancerade felsökningar. För rätt person finns möjlighet att delta i förbättringsarbete och påverka arbetssätt. Du ska värdesätta kvalité och vara stolt över din yrkesroll. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Detta är ett konsultuppdrag och din anställning kommer vara hos oss på Uniflex men på uppdrag ute hos Gustafssons Bil. Sök redan idag då urval sker löpande! Gustafssons Bil grundades 1968 och är ett tredje generationens familjeföretag och drivs idag av Tobias Gustafsson. De arbetar med Mazda, Suzuki och Subaru. Tre japanska kvalitetsmärken. De är en komplett anläggning med bilförsäljning, reservdelar och verkstad. De arbetar nu med att bygga ut sin verkstad och bilhall och mer än dubblar ytan. Verkstaden kommer bli en av Skellefteås största när allt står klart.

Personliga egenskaper
* Utbildning och- eller arbetslivserfarenhet från liknande roll • B-körkort • God datavana och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift • Passion och ett brinnande intresse för bilar och teknik Utöver det ovanstående så är det meriterande om du har goda kunskaper inom el. Du som person är flexibel och serviceinriktad och du har en god känsla för felsökning. De som arbetar på Gustafssonsbil idag har en hög yrkesstolthet och Tobias lägger stor vikt i utveckling av sin personal, han satsar därför mycket på utbildning av personalen.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Servicetekniker till Gustafssons Bil
Uniflex Skellefteå Heltidsanställd
Intresseanmälan för arbetssökanden i Skellefteå
Lernia Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Personal Shopper - Twilfit, Skellefteå
Retail Knowledge Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54390