Jobbet Servicetekniker till Fresenius Medical Care har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker till Fresenius Medical Care publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en självständig servicetekniker till Fresenius Medical Care i Sollentuna. Är det du? Ansök idag!

Till Fresenius Medical Care söker vi nu en servicetekniker som är intresserad av en roll med mycket eget ansvar. Har du utbildning som till exempel elektriker eller annan relevant utbildning med kunskaper inom elektronik kan detta vara ett intressant jobb för dig! Här jobbar du i en bred roll med varierade arbetsuppgifter där du styr över ditt eget schema och samtidigt får möjlighet att växa i din roll som servicetekniker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter och som samtidigt har goda vinstmarginaler och som alltid jobbar långsiktigt.

Du kommer komma till ett familjärt företag och en harmonisk grupp med god sammanhållning där alla ställer upp för varandra och hjälps åt för att nå gemensam framgång. Din närmsta chef har själv bakgrund som servicetekniker inom företaget och kommer ge dig en grundlig upplärning tillsammans med kollegorna som också har jobbat inom bolaget länge. Varje måndag startas med ett servicemöte där teamet gemensamt går igenom vad som hänt under föregående vecka och vad som händer under kommande vecka. Även om företaget är stort och branschen regelstyrd så är den svenska delen mindre och det finns goda möjligheter att göra sin röst hörd.

Du kommer få en roll med mycket eget ansvar där du får möjlighet att lägga upp dina dagar och veckor självständigt. Du utgår från huvudkontoret i Sollentuna men kommer vara på resande fot cirka 50-80 nätter om året i samband med de reparationer och serviceärenden som inte kan göras över telefon. De nätter du sover på annan ort får du extra traktamente utöver den skattefria delen.

Fresenius Medical Care satsar på sin personal och du kommer att få åka på konferenser och workshops runt om i Europa för att du ska kunna hålla dig uppdaterad på den senaste tekniken och arbetsmetodiken.

Arbetstidsmåttet för tjänsten är 35 timmar/veckan och du har relativt stor möjlighet att planera dina arbetsresor ute i landet. Du kommer erbjudas en bra grundlön med en bonusdel samt ett attraktivt förmånspaket som innebär:

 • tjänstebil
 • extra tillägg på milersättningen
 • friskvårdsbidrag
 • naprapat på jobbet
 • tjänstepension
 • extra semesterdagar
 • årlig hälsoundersökning
 • företagshälsovård
 • betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker har du en flexibel roll med varierade arbetsuppgifter. Det är viktigt att de regler, rutiner och förordningar som satts upp för reparation av maskinerna följs till punkt och pricka. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

 • Supportera sjukhusets tekniker via telefon
 • Förebyggande underhåll av dialysmaskiner
 • Reparation av mindre utrustning som skickats till kontoret
 • Programvaruuppdatering på distans
 • Installera nya dialysmaskiner
 • Underhåll av trasiga dialysmaskiner på plats hos kund

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från kontoret i Sollentuna och gör ungefär 50-80 övernattningar på annan ort per år. Som servicetekniker ingår du i ett team på sju medarbetare som jobbar med liknande arbetsuppgifter men med lite olika inriktning och det finns goda möjligheter att fortsätta lära sig nya teknikområden.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med utbildning inom elektronik, maskinteknik eller annan relevant utbildning. Vi ser att du är en driven person med vilja att lära då motivationen är viktig för rollen. 

Du har flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift. Då Fresenius Medical Care är tyskägt och utbildning och även andra större möten hålls på engelska, är det viktigt att du är bekväm med det engelska språket i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

3DB2C9C09DB04C209A8BC65ED61B2428

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till