Jobbet Servicetekniker till FordonsGas i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker till FordonsGas i Jönköping publicerad av TNG

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med framtidens energi? Till Fordonsgas i Jönköping söker vi nu en servicetekniker.

I Jönköping söker vi nu dig som vill arbeta som servicetekniker och på ett ansvarsfullt och självständigt sätt underhålla FordonsGas tankstationer i Jönköping med omnejd. Med ditt säkerhetstänk och öga för noggrannhet bidrar du till att FordonsGas tankstationer fortsatt håller hög standard.

FordonsGas vision är att bli det ledande energiföretaget inom cirkulär mobilitet och att göra det enklare att färdas hållbart. Det gör vi genom att driva och bygga tankstationer för gasenergi runtom i Sverige. Idag driver vi över 40 tankstationer för komprimerad gas, två för flytande gas samt tre bussdepåer. Vi är 36 anställda med huvudkontor i Göteborg och servicekontor i Skövde, Jönköping och Lilla Edet. FordonsGas Sverige AB ägs sedan 2015 av Air Liquide.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Önskar du få använda din känsla för service och axla ett stort ansvarsområde så är denna tjänsten något för dig. FordonsGas verkar för att fler ska välja gasdrivna fordon och i din roll har du en stor påverkan för att deras vision blir verklighet genom att bidra med en god service i din framtida roll som servicetekniker. Vidare erbjuder vi dig:

  • Hög självständighet i arbetet.
  • Stora kontaktytor
  • Arbete inom en spännande och visionär bransch!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Förebyggande, - akut, - förbättrande och avhjälpande underhåll.
  • Rapportering till servicechef 
  • Följa upp och jobba med ständiga förbättringar 
  • Underhåll av tankstationer för komprimerad och flytande biogas

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår ifrån kontoret i Jönköping, därifrån servar du tankstationer inom en radie på ca 35 mil. Det betyder att du trivs bakom ratten! Arbetet är självständigt och ställer höga krav på din förmåga till problemlösning. Samtidigt får du social kontakt då du pratar med kunder, leverantörer och givetvis dina kollegor internt. Du blir en sann spindel i nätet! 

Beredskap ingår i tjänsten och uppgår till en vecka med 5 veckors mellanrum.

VEM ÄR DU?

Du som söker har en relevant bakgrund, kanske har du tidigare arbetat som maskinreparatör, elektromekaniker, eller liknande. Då du kommer att arbeta med gasteknik - brandfarlig gas, höga tryck och cryogen gas är det otroligt viktigt att du är en noggrann person med ett högt säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt och har stort driv och initiativkraft. Arbetet är till stor del administrativt, det är därför viktigt att du känner dig bekväm och trivs med detta. I arbetet har du också daglig kontakt med både kunder och leverantörer, så vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och betydelsen av det. B-körkort är ett krav. Ta gärna en titt på fordonsgas.se för att lära känna oss bättre!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

67F34D5FCB8E447D88CCF3DAB494128D

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Mekingenjör/Mektekniker Skövde Volvo Group
Production Manager Borås Borås Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till