Jobbet Servicetekniker till Falköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till Falköping publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Falköping

Arbetsbeskrivning


Är du teknikintresserad, händig och tycker om att meka? Trivs du i en roll där du får lösa problem och hjälpa dina kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker hos vår kund kommer du att ingå i ett team med 3 personer. Tillsammans säkerställer ni att alla maskiner och arbetsverktyg fungerar så att produktionen kan rulla på felfritt. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll men även med mer akuta ärenden. Förutom din praktiska skicklighet krävs även ett tekniskt sinne då många maskiner styrs och kontrolleras via datasystem. Under introduktionen kommer du att ha din chef nära till hands. När du känner dig trygg i din roll kommer du att få ett eget ansvarsområde att fokusera på.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Skallkrav: - Minst ett års erfarenhet som servicetekniker - Svenska i tal och skrift Meriterande: - Fordons eller annan mekanisk utbildning - B-körkort - Tidigare erfarenhet i produktion Som person är du glad, positiv och har lätt för att kommunicera. Du trivs bäst när du får arbeta nära dina kollegor och är den självklara personen att gå till för att informera om eventuella tekniska fel. Med en problemlösande inställning tycker du om att ta initiativ och arbetar gärna proaktivt. Utöver det är du en flexibel lagspelare som vill utvecklas tillsammans med företaget.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Ort: Falköping Arbetstider: Dagtid, mån-fre

Referens

21551

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till