Jobbet Servicetekniker till EMVE har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till EMVE publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 6 dagar
Full-Time
Åstorp

Arbetsbeskrivning


Poolia söker för rekrytering till EMVE en engagerad och analytisk Servicetekniker. Tjänsten är på heltid (dagtid) och placerad vid huvudkontoret i Åstorp. Vill du arbeta i ett långsiktigt och framgångsrikt familjeföretag? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i en internationell miljö? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en varierad tjänst med kontakter både externt och internt i ett familjärt och framgångsrikt bolag som kännetecknas av korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder. Din huvuduppgift är att utföra tillverkning i vår produktion och service på maskiner, både egentillverkade samt våra samarbetspartners. Svets och montage kommer även att ingå i arbetsuppgifterna. Arbetet innebär även att du kommer att ta kontakt med slutkunder i samband med montage och service. Vår kundkrets finns både i Sverige och utomlands. Tjänsteresor ca 2 gånger per månad vanligtvis 2-5 nätter per tillfälle. Du rapporterar till Produktionschefen.

Vem är du?
Du har ett allmänt tekniskt intresse och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/ansvarsområden såsom tillverkning, montering, svetsning och service av maskiner. Du har troligen svetsutbildning med giltiga certifikat inom MIG/MAG och ett par års erfarenhet av att arbeta som manuell svetsare inriktad mot rostfritt material. Du har även erfarenhet av svetsning i plåt (svart). Du behärskar ritningsläsning och mätning. Vi ser det som meriterande om du även har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som borrning, slipning, bockning med mera Har du även grundläggande förståelse för el och/eller automation är det värdefullt. Tjänsten kräver att du är behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att vara framgångsrik som Servicetekniker tror vi att du är ansvarstagande, analytisk, noggrann, målinriktad och ordningsam. Du är också flexibel och har lätt för att samarbeta samt har en social kompetens. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Om verksamheten
EMVE är ett familjeföretag med ca 45 anställda och en omsättning på ca 110 Mkr. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för skonsam hantering av grönsaker och livsmedel. Vi representerar mer än 100 års kompetens för leverans av maskiner till potatis, morot, grönsaker och livsmedelsindustrier. Vi står för hög kvalitet, service och funktionspålitlighet baserad på modern teknik. EMVE projekterar Vi är specialist på att projektera och skräddarsy produktionslinjer i nära samarbete med kunden. Våra produktionslinjer karaktäriseras av skonsam och rationell hantering av produkten. Vårt maskinutbud har en stor spännvidd. Allt från mottag, sortering, tvättning, silobuffertering, provtagning vidare till paketering och palletering. Även maskiner för skalning och process ingår i sortimentet. EMVE levererar Vi erbjuder nyckelfärdig utrustning, dvs allt ingår såsom frakt, montering, manöversystem och utbildning. Vi möter konsekvent livsmedelsindustrins högt ställda krav på hygien tillförlitlighet, underhållskrav och säkerhet Se vidare www.emve.com för närmare information om bolaget.

Referens

57600

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till