Jobbet Servicetekniker till direktrekrytering i Gävle! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker till direktrekrytering i Gävle! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Gävle
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta som servicetekniker? Vi söker just nu duktiga servicetekniker till vår kund i Gävle!

Information om uppdraget:

Företaget erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster. Med drygt 50 stycken anställda på företaget som är verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättbanor och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningarna, som rycker in när speciallösningar krävs.

Arbetet som servicetekniker kommer att utgå hemifrån och kommer att innebära att serva och reparera biltvättar, reningsverk och självtvättsanläggningar i ditt närområde. Ett mobilt arbetsordersystem används för planering och kommunikation a arbetsorder och rapportering och scanning av reservdelar sker med hand-enheten.
Det här en löpande process och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Just nu söker vi drivna servicetekniker som trivs att arbeta i högt tempo och med förmågan att hantera många bollar i luften. Du bör ha vana av att hantera verktyg av olika slag. Företaget erbjuder ett stimulerande och fritt arbete på ett effektivt och välmående företag. Rak kommunikation och utvecklingspotential är tydliga organisationsdrag hos vår kund, då de vill att deras anställa ska kunna öka sin kompetens inom deras specialområden.
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse gärna inom bilindustrin. Har du relevant utbildning inom teknik är detta mycket meriterande. Som person är du driven, självständig och stresstålig och trivs i roller som ställer krav på högt tempo och att ha många projekt igång samtidigt. Du är händig och duktig på att lösa tekniska problem ute på fält. B-körkort är ett krav. Låter det är som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43010

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Försäkringsrådgivare till IF! Gävle Academic Work
Junior Digitalkonstruktör Gävle Syntronic
Projektledare Sandviken Syntronic
Erfaren snickare sökes Gävle Lernia
IT-support Service Desk Sandviken Lernia
Automationsingenjör Gävle Syntronic
Rekryterare Gävle Syntronic
Embeddedutvecklare Gävle Syntronic
Junior elektronikingenjör Gävle Syntronic
Mikrovågsingenjör Gävle Syntronic
Projektingenjör till Gävle Gävle Academic Work
Resande installatör till QT Systems! Gävle Professionals Nord
Projektledare Mjukvara Gävle Syntronic
Elektronikingenjör Gävle Syntronic
Projektledare Gävle Syntronic
Radiokonstruktör Gävle Syntronic
Digitalkonstruktör Gävle Syntronic
Väg- & Markprojektör till Sweco Gävle Professionals Nord
Rörkonstruktör Gävle Semcon
Kemikaliehanterare Östhammar Vattenfall

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till