Jobbet Servicetekniker till Dematek har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till Dematek publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill få en fot in på ett spännande företag? Är du kunnig inom el och mekanik? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och materialhantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du ansvara för installation, service, underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Du får utrymme att jobba med varierande arbetsuppgifter där ditt fokus kommer att vara inom service och underhåll.

Du kommer utgå från ditt hem med egen servicebil och ditt huvudsakliga arbetsområde blir regionen kring Västerås. Du kommer bedriva ditt arbete direkt ute hos kund i företag av alla olika storlekar och arbetstiderna är 07.00-16.00.

Formella krav

• Teknisk gymnasieutbildning med elinriktning
• Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö. Gärna som automationstekniker, industrielektriker eller liknande.

Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Du är kommunikativ och serviceinriktad då kundkontakt är en stor del utav det dagliga arbetet.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dematek har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dematek en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår främst hemifrån eller från kontoret i Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dematek, service, tekniker, teknik, servicetekniker, verkstad, verkstadsarbetare, elektronik, el, lyft, lyftkran, mekanik, västerås

Referens

2319501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till