Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till DeLaval i Skellefteå jobb i Skellefteå på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker till DeLaval i Skellefteå på Stegra Rekrytering AB

Servicetekniker till DeLaval i Skellefteå

Stegra Rekrytering AB Skellefteå, Västerbottens län Heltid

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och flexibelt arbete där du arbetar i nära kontakt med kunderna. Du erbjuds ett självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken. Låter det intressant? Ansök idag!

Om DeLaval

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar.

Om rollen

I rollen som servicetekniker arbetar du främst med att utföra service, felsökning och reparationer på DeLavals olika mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar. Du har din egen kundstock av befintliga kunder och arbetar självgående i DeLavals säljverktyg där du kontaktar dina kunder för att boka in ett möte och genomföra service eller enklare montage. En viss del av tjänsten handlar om försäljning där du är lyhörd och genom att analysera kundens behov säljer tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar.

Den första tiden i rollen handlar mycket om att du behöver presentera dig för dina kunder, vilket dels innebär att du bokar in möten men vi ser gärna att du också tar eget initiativ och besöker dina kunder spontant för att bygga upp en kundrelation.

Du arbetar i området kring Skellefteå men beredskapsarbete samt enstaka resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande orter.

För att lyckas i tjänsten och bli långsiktig hos DeLaval får du en omfattande grundutbildning vid Hamraskolan i Tumba, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning.

Din profil

Det här är tjänsten för dig som trivs med ett flexibelt arbete där du har en stor frihet i att lägga upp och planera dina egna dagar. Du har en stor portion av driv och arbetar självgående i både administrativt arbete gällande offert- och fakturahantering men också i säljverktyget där du planerar och bokar dina egna kundbesök.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en praktisk person. Du har ett gediget tekniskt intresse som exempelvis visar sig i ditt stora intresse för fordon och fordonsmekanik eller så kanske du har byggt om datorer på fritiden. Du har hög social kompetens och älskar det personliga mötet där du säljer in dig själv som kundens egna personliga servicetekniker. Du värdesätter att ge dina kunder en god service enligt högsta standard. Du är målinriktad och tillmötesgående ute hos kunderna, och vet vad bra service innebär. 

Krav för tjänsten

Gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram eller arbetslivserfarenhet inom relevant område för tjänsten

Ett stort tekniskt intresse och att du brinner för att ge kunder god service

God datorvana

B-körkort

Meriterande

Erfarenhet av lantbruk, djurhållning och/eller mjölkproduktion

Övrigt

Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Skellefteå

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som går vidare bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Servicetekniker till DeLaval i Skellefteå
Stegra Rekrytering AB Skellefteå Heltid
Servicetekniker / Resande Servicetekniker till Densiq
Needo Recruitment Göteborg Heltidsanställd
Innesäljare mot lantbruk till Dina Försäkringar
Stegra Rekrytering AB Sollefteå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra92