Jobbet Servicetekniker / Teletekniker till Bauer Media har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker / Teletekniker till Bauer Media publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som servicetekniker på ett mediabolag som skapar radiostationer såsom Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker? Söker du en flexibel och social arbetsplats där du får möjlighet att delta på spelningar och events? Vi söker dig som är orädd för höga höjder eller har erfarenhet av arbete kring master.

Om företaget

Bauer Media ägs av Bauer Media Group som är ett av Europas ledande medieföretag. I Sverige har bolaget det största kommersiella radionätverket med upp mot 5 miljoner lyssnare varje vecka. Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker är bara några exempel på deras radiostationer. De har även den populära playtjänsten RadioPlay som är utgivare till många av våra mest uppskattade podcasts – såsom Framgångspodden, Mordpodden och Historiepodden.

På kontoret vid Kungsholmen där du utgår ifrån arbetar ca 100 medarbetare och det är härifrån de olika radiokanalerna skapas och sänds. Genom Bauer Media får du möjlighet att delta på flertalet spelningar och events.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Bauer Media ansvarar du för att radiosändningarna når ut till lyssnarna och du ingår i ett distributionsteam bestående av fyra personer. Du ansvarar för installation, drift och underhåll av teknisk utrustning både på kontoret och ute på fältet. Bauer Medias radiomaster är placerade på ca 170 platser runt om i Sverige varav du, främst under sommarhalvåret, kan ha flera resdagar per vecka. Här sköter du underhåll av mast- och sändarsiter och utför mast- och stolparbeten.

Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00 – 17.00, men kan variera om du är ute på fältet vilket innebär en möjlighet att arbeta med flex och kompensationsledighet.

Formella krav

Krav
• Erfarenhet av teknisk support, som servicetekniker eller av liknande roller
• Goda kunskaper i svenska
• B-körkort
• Erfarenhet av arbete med stolpar/master eller motsvarande, alternativt att du har god klättringsvana och därmed är trygg med höga höjder.

Meriterande
• Erfarenhet av installation i radiomaster eller arbetat med radiosändare
• Erfarenhet som teletekniker

För rollen ser vi att du både är självgående och uppskattar att samarbetet med andra, detta då vissa resor sker självständigt medan andra uppgifter sker i gemensam grupp. Du är kreativ och initiativtagande i ditt sätt att lösa tekniska och praktiska problem du möter. Som person uppskattar du att hitta lösningar på problem och arbeta lösningsorienterat.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Bauer Media.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, radioteknik, radiosändare, mast, stolp, teletekniker, klättring, klättrare, media, servicetekniker, drifttekniker, support, bauer,

Referens

2328801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till