Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Almondy AB, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker till Almondy AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Servicetekniker till Almondy AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vi expanderar och vi söker nu en

Servicetekniker
Göteborg

En dessert kan inte förändra världen. Men vi är övertygade om att våra desserter kan bidra till att skapa stunder för att njuta och umgås.

Ett svenskt bageri som bakar och säljer ett unikt sortiment av desserter. Kvalitet, utsökt smak och enkelhet är kärnan i vårt erbjudande. Vi finns i Torslanda och är ca 100 medarbetare i bageriet och på kontoret. Varje dag bakar vi omkring 75 000 desserter, varav ca 85% säljs utomlands, i över 50 länder.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med fortlöpande underhåll och akutavhjälpande service på företagets maskinpark för att säkerställa driften. Du kommer ansvara för maskinomställningar och felsökning av el, PLC, pneumatik och hydraulik, drifter och transmissioner. Fokus som servicetekniker är att arbeta förebyggande och att ständigt sträva mot förbättring. Vi är idag 8 kollegor som servar våra helautomatiserade produktionslinor och jobbar 2 skift, dag och kväll.

'Jag är utbildad till verkstadstekniker inom skärande bearbetning och har jobbat ett par år som resande tekniker. Det som fick mig att söka tjänsten i slutet av 2015 var mitt stora teknikintresse och driv till att lära mig nya saker. Jobbet är brett och varierande så man får både lära sig nya saker och plocka fram gammal erfarenhet.

Att jobba på Almondy är superskoj och omväxlande. Det är ett stort och växande företag, men känns ändå som ett familjeföretag. Det finns möjlighet till utveckling både personligt och processmässigt. Det satsas mycket på utveckling och maskinpark för att få en så bra process som möjligt. I teamet ställer vi upp för varandra och stämningen är glad och positiv.'

- Patrik Christoffersson, förman service 

Din profil
Vi ser att du har en gymnasial utbildning med inriktning teknik och/eller arbetat några år med service/underhåll inom  livsmedelsindustrin eller någon form av processindustri. 

För att du ska trivas i tjänst tror vi att du är en strukturerad, ambitiös och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga. Som trivs med att ha flera kontaktytor. Du arbetar lösningsfokuserat och målinriktat där din personlighet grundas i ett positivt tänkande där du ser möjligheter i stället för problem.Du har ett teknikintresse och gillar att arbeta praktiskt i maskinparken. Du har god kunskaper i svenska och engelska.

Speciellt meriterande för denna tjänst är:

  • Erfarenhet av underhållsarbete i större tillverkande livsmedelsindustri
  • Behörig elektriker, PLC programmering, automation
  • Kunskap inom mejerispecifik flödesutrustning såsom pumpar och ventiler
  • Erfarenhet inom skärande bearbetning/tillverkning

'Jag jobbade som produktionschef tidigare och ville anta utmaningen på tekniksidan då teknik alltid legat mig nära. Här är den ena dagen inte den andra lik med en blandning av planering, delegering, troubleshooting, möten och administration.

Almondy är ett väldigt välmående företag med mycket framåtanda. Vi är ett glatt gäng som jobbar här! På Almondy får man stor möjlighet att utvecklas och påverka. Man får vara delaktig i beslut och projekt. Jag vill gärna ge medarbetare stor möjlighet att påverka sitt arbete. Mycket frihet under ansvar tror jag skapar trivsel. '

- Fredrik Lundgren, service- och underhållschef

Vi erbjuder
Hos oss får du ett omväxlande arbete vad gäller uppgifter och tempo. Vi gillar att tänka nytt och du får också möjlighet att driva dina egna förbättringsprojekt. Vi är ett sammansvetsat gäng som välkomnar vår nya kollega.  

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Almondy är ett ungt och ambitiöst bageri med massor av energi och spännande idéer. Vi bakar och säljer våra fantastiskt goda tårtor och kladdkakor till mer än 50 länder världen över, både till dagligvaruhandel, restauranger och storkök. Vi befinner oss på en mycket spännande resa, där vi steg för steg tar vårt företag och varumärke mot nästa nivå. 2019 satte vi nytt försäljningsrekord och vi har siktet inställt på att göra det igen.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0cf6d29876f142f296fdc6769955cb