Jobbet Servicetekniker till 9Solutions i Region Väst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker till 9Solutions i Region Väst publicerad av 9Solutions AB

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en lösningsorienterad och tekniskt bevandrad person med tidigare erfarenhet av rollen som resande servicetekniker? Gillar du variation i vardagen, trivs i mötet med människor och uppskattar möjligheten att få vara med och utveckla en organisation i tillväxt? Då är det dig vi söker! 

9Solutions växer och söker nu en resande servicetekniker med placering i region väst.ansvarsområde.

I rollen som servicetekniker ansvarar du för installation, konfiguration och distribution av 9Solutions system och lösningar på vårdhem och sjukhus runt om i Sverige. Detta inkluderar testning och testgodkännande av installerade system och lösningar hos kund. Likaså är du den som utbildar kunder och partners i systemet när det är installerat. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

  • Installationsarbete och samordning av underkonsulter vid övergripande installationsarbeten
  • Utbilda kunder, nyckelanvändare, slutanvändare och partners
  • Ta emot kundönskemål samt feedback från kund i samband med installation
  • Skapa och upprätthålla relationer med tredje part/partner exempelvis installationsfirmor
  • Produktintegration till olika gränssnitt vid specialanpassade kundlösningar
  • Kontinuerligt arbeta för att effektivisera och kostnadsminimera installationsprocessenarbetstider.

Heltid.
Resor med övernattning förekommer i tjänsten.kvalifikationer.

Vi söker dig med akademisk utbildning inom teknik, IT eller telekommunikation. Du har minimum 5 års erfarenhet av en liknande roll samt dokumenterad erfarenhet av installation och konfiguration. Dina kunskaper i IT är goda och du har bra förståelse för mobila enheter och molnbaserade lösningar. Rollen kräver att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, kunskap i finska språket är meriterande. 

Har du erfarenhet av att arbeta med elektriska installationer ser vi det som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att vistas i och utföra arbete i liknande miljö, det vill säga inom sjukvården alternativt vårdboende.

Som person är du pedagogisk, kommunikativ och har en god social kompetens. Du har ett brinnande intresse för teknik och hur dess funktioner kan underlätta vardagen för människor i behov av specialiserad vård och äldrevård. Då rollen innebär kontakt med vårdare, vårdtagare och dess anhöriga söker vi dig som har en ödmjuk framtoning, är tålmodig och som har en pedagogisk förmåga. Du är förtroendeingivande, engagerad och känner en yrkesstolthet för det arbete du utför. Som en del av 9Solutions utgör du en viktig spelare för framtiden och det är därför viktigt att du är villig att ta ett ägandeskap och har en vilja att driva och utveckla organisationen tillsammans med övriga medarbetare i Sverige och Finland.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-11-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar 9Solutions med Randstad. Kontaktperson är Mikaela Hutzelmann, 0768-554059 alternativt [ Email address blocked ] .

Referens

201307993

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till