Jobbet Servicetekniker sökes till ledande teknikleverantör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker sökes till ledande teknikleverantör! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för teknik och installationer samt vill arbeta i en spännande och pulserande miljö? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi två Servicetekniker till vår kund i en direktrekrytering. Kunden är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen - kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other - med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland.

I tjänsten kommer du att arbeta med drift och underhåll av tekniska system samt tillhörande hårdvara typ incheckningssystem, informationsskärmar som används operativt i terminalerna. De flesta av systemen körs i Windows-miljö.

Det innebär t.ex.
•Arbeta med installation, felsökning och testning av hård och mjukvara
•Arbeta i mindre och större projekt
•Planera och installera nya releaser
•Arbeta med dokumentation
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring samt skiftgång.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering vilket innebär att man blir anställd direkt av kunden. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker ska ha 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning alternativt teknisk högskoleutbildning såsom KY/YH-utbildning. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs. Grund för anställning är godkänd registerkontroll / säkerhetsprövning.

Som person har du ett brinnande teknikintresse. Du har ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad och kvalitet och på ett affärsmässigt sätt. Du trivs med att arbeta individuellt men även tillsammans med andra. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40513

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn043 - Stockholm).