Jobbet Servicetekniker sökes för spännande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker sökes för spännande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Gislaved
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt lagd, har ett starkt driv och vill utvecklas? Har du erfarenhet från drift och underhåll inom industrin? Då borde du söka till oss!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kundsräkning en kreativ servicetekniker till Gislaved! I rollen som tekniker kommer du primärt att jobba med installationer, felsökning, service, underhåll samt reparationer på den maskinpark som är implementerad runt om i södra Sverige. Arbetet sker alltid ute hos kund vilket innebär en del resande, dock så utförs alltid arbetet under dagtid på vardagar och ingen övernattning krävs för tjänsten. Du kommer att utgå från kontoret i Gislaved och har tillgång till firmabil.

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du som söker har ett stort sinne för kundvård och har ett tekniskt intresse. Som person är du en analytisk problemlösare som tycker om att samarbeta med andra kollegor. Du räds inte för nya utmaningar och du trivs i en industrimiljö med varierande arbetsuppgifter.

Vidare ser vi att du som söker har en teknisk utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet från service av maskiner, verktyg och kringutrustning. Det är meriterande om du har erfarenhet från plastindustrin och/eller kunskaper inom el, pneumatik och mekanik. Krav för tjänsten är b-körkort samt flytande svenska i tal och skrift.

Du får till en början arbeta bredvid någon av bolagets duktiga medarbetare men bör vara inställd på att ganska snabbt ta stort eget ansvar och bli självgående.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket betyder att du kommer bli erbjuden en tjänst direkt av vår kund.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41338

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Gislaved).