Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence job in Sundbyberg at Confidence Security AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence på Confidence Security AB

Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence

Confidence Security AB Sundbyberg, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Confidence är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, trygghetskameror och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North. Vi är idag cirka 65 medarbetare och finns etablerade idag på 3 st orter, Stockholm, Göteborg och Rättvik. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång.

Servicetekniker säkerhetssystem

Behöver du en ny utmaning?

Företaget är på stark frammarsch och inne i ett mycket spännande skede. Tack vare starka ägare i ryggen och satsningen på infrastrukturkänsliga branscher är det möjligt för oss att bygga ett allt starkare säkerhetsteam och nu behöver vi komplettera med ytterligare en produktiv medarbetare för att möta upp den ökande efterfrågan. Trots rådande omständigheter är det full fart framåt.

Som Servicetekniker hos Confidence kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och revisioner gällande integrerade säkerhetssystem. Många av våra kunder verkar inom branschen kritisk infrastruktur och har därför höga säkerhetskrav. De är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som är en van och produktiv servicetekniker men som kanske behöver byta miljö och anta nya utmaningar. Du är en typisk lagspelare som vill göra skillnad och bidra till både teamets och företagets framgångar. Vi förutsätter att du har körkort och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds förutom en spännande utmaning och trevliga arbetskamrater, bra anställningsvillkor och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 

Recommended skills

Säkerhetstjänster
Säkerhetsanalys (Datasäkerhet)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.49493