Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence job in Sundbyberg at Confidence Security AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence på Confidence Security AB

Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence

Confidence Security AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Confidence är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, trygghetskameror och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North. Vi är idag cirka 65 medarbetare och finns etablerade idag på 3 st orter, Stockholm, Göteborg och Rättvik. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång.

Servicetekniker säkerhetssystem

Har du en teknisk ådra och intresse för att utvecklas inom säkerhetsbranschen?

Som servicetekniker arbetar du med integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddarsydda lösningar till våra kunder där säkerhet och kvalitet alltid står i fokus. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra service och revisioner på anläggningar inom olika affärsgrenar för att säkerställa att allt är i sin ordning så att kunderna kan känna sig trygga med att allt fungerar som det ska. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor kompetens inom säkerhet. Confidence är certifierade enligt Great Place to Work. Vid anställning hos oss kompletterar vi dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder.

Vi söker dig som antingen redan idag jobbar som servicetekniker eller har jobbat flera år som installatör och som vill gå vidare mot nya spännande arbetsuppgifter. Du behöver vara lösningsfokuserad och produktiv samt kommunikativ och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du självständigt kunna leda och prioritera ditt arbete. Ibland behöver du även kunna kommunicera väl på engelska i både tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav.

Du erbjuds förutom en spännande utmaning och trevliga arbetskamrater, bra anställningsvillkor och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 

Rekommenderade färdigheter

Säkerhetstjänster
Säkerhetsanalys (Datasäkerhet)

Rekommenderade jobb

Servicetekniker säkerhetssystem - Confidence
Confidence Security AB Sundbyberg Heltidsanställd
Order- och inköpskoordinator till företag i söderort
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till söderort
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.49493