Jobbet Servicetekniker på heltid sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker på heltid sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter ett heltidsjobb som servicetekniker? Har du hög arbetsmoral, är utåtriktad och noggrann som person? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig vill jobba heltid som servicetekniker hos Svetsteknik i Göteborg. Svetsteknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp som startades 1946. Gruppen marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning, materialpovning och mätning.

I arbetsuppgifterna ingår det främst att reparera svetsar men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Vi ser gärna dig som har ett tekniskt intresse för att passa för tjänsten. Du kommer att få upplärning på plats, men meriterande om du har tidigare erfarenheter inom serviceteknik, industri- eller svetsbranschen, liknande arbetsuppgifter eller har ett stort tekniskt intresse.

Start: omgående
Arbetstider: mån-fre kl. 8-16:30, heltid
Arbetsort: Sisjön

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Svetsteknik AB

Detta söker vi:

Vi söker dig som
- är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans.
- är noggrann, har hög arbetsmoral och är utåtriktad som person.
- tekniskt intresse och hög social kompetens.
- har erfarenhet av industri-eller svetsbranchen är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48695

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till