Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker på heltid i Stockholm! jobb i Huddinge på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker på heltid i Stockholm! på StudentConsulting

Servicetekniker på heltid i Stockholm!

StudentConsulting Huddinge, Stockholms län Heltid
Nu söker vi två servicetekniker på heltid till vår kund i Stockholm. Är du redo för nästa steg i karriären? Är du serviceminded och har erfarenhet av felsök, styr och regler? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett specialistföretag som projekterar, säljer och monterar biltvättsystem samt sköter underhållsservice på ett stort antal biltvättanläggningar i hela landet. Deras huvudkontor ligger i Stockholm men har personal strategiskt placerade över hela landet för att kunna ge bästa möjliga tänkbara service med kort varsel. Utanför kontorstid har de också beredskapsverksamhet för att kunna avhjälpa akuta fel.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som servicetekniker är att montera, serva och reparera biltvättar, reningsverk samt utrustning för manuell tvätt. För detta behöver du ha ett sinne för problemlösning, en känsla för kvalitet och en förmåga att driva jobb från uppstart till avslut.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07-16 och övertid kan förekomma. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är lösningsorienterad och klarar av att arbeta under stress, du har en bred allmänteknisk kunskap och du har god förståelse för hur man hanterar de verktyg man normalt hittar i en servicebil. Initiativförmåga och logiskt tänkande kommer att behövas då serviceteknikerna i huvudsak jobbar ensamma ute på fältet. Erfarenhet av styr och regler, felsökning och arbete med el ser vi som mycket meriterande. Vi tror också att du har en god social förmåga som hjälper dig hantera kunder då du är företagets ansikte utåt.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Vidare kräver rollen att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Sökord: Problemlösning, Tekniker, Service

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Servicetekniker på heltid i Stockholm!
StudentConsulting Huddinge Heltid
Montör av bänkskivor sökes till spännande företag i Lund!
StudentConsulting Lund Heltidsanställd
Kundservicemedarbetare till Skandiabanken!
StudentConsulting Linköping Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58446