Jobbet Servicetekniker/Montör till vår kund i Nykvarn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker/Montör till vår kund i Nykvarn publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Nykvarn

ArbetsbeskrivningOm Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären.Om tjänsten

Vi söker på uppdrag genom en av våra kunder i Nykvarn Servicetekniker/Montör på heltid.
Tjänsten är en så kallad hyrrekrytering vilket menas att du som konsult efter uppdragsperiodens slut erbjuds arbete på kundföretaget.

I rollen som servicetekniker/montör kommer du vara en del i ett team som arbetar med underhåll, reparation och montering av byggvärme till byggföretag och industrier. 

Rollen är social och serviceinriktad, du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med dem personerna du möter i ditt arbete. 

Arbetet är fysiskt krävande. Trånga utrymmen eller arbete på hög höjd är en del av vardagen. Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker eller reparatör och har några års erfarenhet av liknade arbete. Vi ser att du har kunskap/erfarenhet inom VVS samt gärna felsökning av el-mekaniska maskiner. 

Krav för tjänsten:
- B-körkort
- Flytande svenskkunskaper i tal och skrift
- Bra engelskkunskaper i tal

Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning teknik eller motsvarande.

Det är meriterande om du har behörighet inom el, C-/BE-körkort, ADR, YKB, Svetskunskaper, heta arbeten, Kran-/traverskort eller truckkort.

Som person är du serviceinriktad, en duktig problemlösare och tekniskt intresserad. Du trivs med eget ansvar och att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har en god fysik och du räds inte att arbeta i trånga utrymmen eller på höga höjder. Det är även viktigt att du har en god social kompetens, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med människor. Om anställningen

- Tillsättning enligt överenskommelse
- 6 månaders inledande visstidsanställning hos Lernia Bemanning för att sedan anställas av kundföretaget. 
- Heltid
- Ort: NykvarnInformation

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Vid frågor kan du kontakta ansvarig konsultchef på dino.music@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

97820

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till