Jobbet Servicetekniker med teknisk bakgrund till Selecta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Servicetekniker med teknisk bakgrund till Selecta publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du kombinera din tekniska kompetens med kundkontakt? Ta då steget in i en dynamisk kaffedoftande miljö, präglad av kunskap och stort engagemang. Bli en viktig del i Selectas mål att skapa förutsättningar för den optimala kundupplevelsen och följ med på en resa med höga ambitioner där du ges stor frihet och ansvar i din roll som Servicetekniker.

Academic Work söker en Servicetekniker till Selecta. Du kommer att tillhöra deras kontor i Malmö men har också möjligheten att utgå hemifrån.

Hos Selecta får du en spännande utmaning i ett internationellt företag som lägger mycket resurser på personalens trivsel och personliga utveckling. Du kommer att få arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. De är företaget som värderar service väldigt högt och söker nu dig som brinner för detsamma!

För alla som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det man kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos Selecta mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med deras; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus och Arbete som utförs professionellt.

Om du kan skriva under på samtliga värderingar och vill kombinera service med din tekniska kompetens kan du bli Selectas nya Servicetekniker!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Selecta.

Kandidatprofil

I rollen som Servicetekniker kommer du att serva samt utföra reparationer på Selectas kaffe- och varuautomater ute hos företagets kunder. I ansvaret ingår även installationer av dessa automater. Dina besök ute hos kunderna innebär också att du skapar relationer med dina återkommande kunder. Därför måste du trivas i en social miljö och kunna leverera med hög service. Du kommer att ansvara för den tekniska servicen till kunder i Malmö med omnejd. I denna roll har du även möjlighet att utgå hemifrån, vilket innebär stor frihet men också mycket eget ansvar.

* Har teknisk erfarenhet där du arbetat med felsökning då du kommer arbeta mycket med detta vid reparationer
* Talar och skriver svenska obehindrat
* B-körkort

Meriterande
* Kunskap inom elektronik

För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande roll. Du bör vara självgående, positiv och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalitet och med en hög servicenivå.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö eller utgå hemifrån
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Selectas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15013794-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till