SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker med start omgående till familjeföretag! jobb i Sundsvall på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Servicetekniker med start omgående till familjeföretag! på Academic Work

Servicetekniker med start omgående till familjeföretag!

Academic Work Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du tekniskt lagd och vill ha ett ansvarsfullt och varierat arbete är du välkommen till familjära Lås & Maskinservice! Här jobbar du med att installera och felsöka lås- och passagesystem hos kunder i Sundsvall och Timrå, med stöttning av ett sammansvetsat team och ledning. Du kommer att få all introduktion och utbildning som krävs i jobbet, vi söker dig med rätt attityd och personliga egenskaper! Välkommen med din ansökan, urval görs löpande.Om tjänsten

Lås & Maskinservice är ett familjeföretag som erbjuder företag och fastigheter i Sundsvall och Timrå med omnejd trygghet genom lås och säkerhetssystem. Nyligen flyttade de in i nyrenoverade lokaler på Heffners Allé, där alla anställda utgår från. Här kommer du att tillhöra ett härligt och kunnigt gäng på 5 servicetekniker, målet är att växa med ytterligare 2 medarbetare. Som servicetekniker jobbar nära säljare och projektledare såväl serviceplanerare och VD, och stämningen hos Lås & Maskinservice beskrivs som lättsam och öppen med högt i tak.

För att du ska få bästa möjliga start i rollen så kommer du få en gedigen introduktion under din första tid, samt löpande interna utbildningar under anställningens gång. Under upplärning kommer du arbeta tillsammans med en erfaren servicetekniker för att på sikt bli allt mer självgående!

Du erbjuds:

 • Gedigen introduktion och utbildning tillsammans med kollegor, ledning och leverantörer
 • Ett jobb som är fritt och ansvarsfullt, med kluriga problem att lösa för kunds räkning
 • Kollektivavtal, arbetsbil, arbetskläder, friskvårdsbidrag, massage mm.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Lås & Maskinservice.Arbetsuppgifter

Du kommer att utgå från kontoret och planera dina arbetsdagar. Du kommer att arbeta med serviceärenden och lösa problem som uppkommer hos kund, men också nya projekt med nya installationer och lösningar. Ett perfekt jobb för dig som gillar variation, är tekniskt intresserad och gillar att möta människor! Du kommer bland annat att:

 • Montera och installera mekaniska och elektroniska lås
 • Installera lås- och passagesystem
 • Genomföra service på system

Jobbkrav
 • Innehar B-körkort, bil tillhandahålls av Lås & Maskinservice
 • Är tekniskt intresserad och praktiskt lagd
 • Har goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift då all dokumentation och kundkommunikation sker på svenska
 • Är ostraffad, utdrag ur belastningsregistret kommer begäras för den här tjänsten


Det är meriterande om du:

 • Har utbildning inom el eller har arbetat med svagströmsinstallationer

Vi lägger stor vikt vid dig som person och söker dig med potential och rätt inställning för att lyckas i jobbet! Du är en person som tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att planera självständigt. Du är lösningsorienterad, men sitter inte på egen kammare för att lösa problem utan söker aktivt kunskap hos andra för att komma vidare i jobbet. Vi söker dig som är:

 • Lösningsorienterad
 • Planerande
 • Självgående
 • En lagspelare

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Lås & Maskinservice är ett säkerhetsföretag som funnits sedan 1968, och namnet kommer sig av att bolaget tidigare reparerade vitvaror. Numera är den sidan avslutad och all fokus ligger på Lås & säkerhet! De har helhetslösningen inom säkerhet och står för det personliga engagemanget i kundens säkerhetslösning. Lås & Maskinservice är medlemmar i SLR - Sveriges Lås och säkerhetsleverantörers Riksförbund.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15087533-SE