Jobbet Servicetekniker med elkunskaper har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker med elkunskaper publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Till följd av flera års expansion så söker nu Constant Clean i Växjö en ny Servicetekniker!
Är du en handlingskraftig person som är redo för nya utmaningar? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Servicetekniker utgår hemifrån och servar samt reparerar biltvättar, reningsverk och självtvättanläggningar i huvudsak i sitt område. Planerade övernattningar på annan ort förekommer.
Contant Cleans kunder är långsiktiga partners där du löser de uppgifter du ställs inför självständigt och blir ansiktet utåt för företagets kunder.

Ingen dag kommer vara den andra lik. Företaget och dess produkter utvecklas snabbt och vi har trots personal med många års erfarenhet ingen som betraktar sig som fullärd.
Ena dagen kan du utföra tio enklare servicejobb, för att nästa dag tillbringa hela arbetsdagen i en brunn för felsökning av ett reningsverk.
Tredje dagen står du med spett och svets för att laga en konstruktion, och fjärde ägnar du 4 timmar att provtvätta i biltvätt för att lista ut vart felanmälan ligger!

Deras starkaste fokus är att aldrig ge upp och slutföra varje jobb. Gemenskapen i gruppen är stark och alla bidrar efter bästa förmåga och delar på bördan. Övertid är vanligt förekommande.
Jourtjänstgöring förekommer ca 8 tillfällen per år. Man förväntas ställa upp på sina kollegor och kan i gengäld alltid räkna med att få hjälp om det behövs.

Vad kan Constant Clean erbjuda dig?

Servicebil
Fri telefon
Friskvårdsbidrag
Tjänstepension

Detta söker vi:

- Vi söker dig med goda kunskaper av att hantera verktyg, och bör ha ett tekniskt intresse.
- För oss är det viktigt att den sökande känner ett långsiktigt engagemang, är hög stresstolerans samt förmåga att jobba långa pass värderas högt.
- Körkort B

Då vi inte sätter krav på utbildning eller branscherfarenhet så läggs stor vikt vid personlig tillämpning.
Vi ser att du som söker är en person som får saker att hända, du är förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt.
Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra; delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information - med syfte att uppfylla gemensamma mål!

Om arbetsgivaren:

Vår kund utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar, samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning.

Constant Clean har idag 50-tal anställda inom kem, service, montage, produktion, projektledning, administration samt försäljning.
Huvudkontor samt produktion är beläget i Huddinge strax söder om Stockholm, och med lokala lager från Luleå norr till Kristianstad i söder.
Det är ett familjärt gäng där alla drar åt samma håll. Rak och kort kommunikation samt engagerad personal som brinner för yrket är grundstenarna i anseendet som göder deras tillväxt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47751

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till