Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Servicetekniker Kristianstad jobb i Kristianstad på Selecta Sverige

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker Kristianstad på Selecta Sverige

Servicetekniker Kristianstad

Selecta Sverige Kristianstad, Skåne län Heltid

Selecta är Europas ledande partner för självservering av kaffe, mat och dryck. Selecta erbjuder ett kaffesortiment av högsta kvalitet och smidiga mat- och dryckeslösningar för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus, gym och andra publika miljöer. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck runt om hela Sverige ända sedan 1956. Selecta Sverige är idag 410 anställda och finns på 32 orter runt om i vårt land från norr till söder. För mer information; läs mer på www.selecta.se

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker kommer du att serva samt utföra reparationer på våra kaffemaskiner. I ansvaret ingår även installationer av dessa. För att lyckas i rollen som Servicetekniker är du tekniskt lagd och har ett stort intresse för teknik. Vi ser gärna att du har någon sorts elkompetens men det är inget krav, men dokumenterad elbehörighet är meriterande. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service och som vill utmanas i ett internationellt bolag.

Du kommer ansvara för den tekniska servicen till våra kunder i Kristianstad. I denna roll utgår du hemifrån och du kommer tillhöra vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande roll. Du bör vara självgående, ha ett trevligt bemötande och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalitet och med en hög servicenivå. Vi ser att du har gymnasiekompetens gärna med teknisk-/elteknisk inriktning och grundläggande elkompetens. Att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav, engelska är meriterande. B-körkort erfordras.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus, Arbete som utförs professionellt.

Selecta erbjuder: En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe.

Intresserad? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Service Manager Larry Karlsson;  [Click Here to Email Your Resumé] . Sista ansökningsdag är 6 februari 2022, men skicka gärna din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Vi ser framemot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1526472-334036