Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker till Kiruna jobb i Kiruna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker till Kiruna på Randstad AB

Servicetekniker till Kiruna

Randstad AB Kiruna, Norrbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker en servicetekniker på heltid till Metso Outotec i Kiruna med start omgående. Vi söker dig med en teknisk/mekanisk bakgrund och som har ett starkt driv för att vara med och arbeta på en fartfylld arbetsplats med stora möjligheter!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Som servicetekniker kommer du främst att arbeta med reparationer, tekniskt- och förebyggande underhåll. Dina främsta arbetsuppgifter utgörs av mycket kundkontakter och röra dig mellan arbetet i den egna verkstaden och ute i fält hos kund. Du kommer arbeta med diagnostik, felsökning och problemlösning. 


arbetstider.

Heltid, måndag-fredag
Sex månaders konsultuppdrag med stora möjligheter till direktanställning hos Metso Outotec. 


kvalifikationer.

För att bli aktuell för tjänsten så behöver du:
  • Gymnasieexamen
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Har du tidigare erfarenhet av gruvindustrin eller mekanisk bakgrund är detta meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina personliga egenskaper:
Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt.  En god samarbets- och kommunikationsförmåga krävs då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Vi söker dig som är driven, har hög arbetsmoral, noggrann och är van vid att hantera arbete i ett högt tempo. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas i rollen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-12-05

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mattias Meyer [ Email address blocked ]
 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362288