Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker jobb i Solna på Schneider Electric

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker på Schneider Electric

Servicetekniker

Schneider Electric Solna, Stockholms län Heltid

Vill du ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom energihantering och automation och arbeta med de duktigaste kollegorna i branschen? Vill du ha en självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric Power Systems i Stockholm en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta med serviceuppdrag och projekt inom elkraft. Arbetet innebär en hel del kundkontakter och du kommer att få en variationsrik arbetsdag, där du i samarbete med en koordinator planerar, driver och följer upp olika aktiviteter parallellt. 

Dina arbetsuppgifter kommer främst att centreras kring;

  • kontroll, avhjälpande och förebyggande underhåll av utrustning i ställverksanläggningar
  • fungera som säljstöd och resurs vid projekt, för exempelvis förebyggande underhåll, felsökning, reparation samt uppgraderingar och ombyggnader av kunders kraftutrustningar.

Geografiskt finns kunderna i Stockholm med omnejd, men tjänsten förutsätter att du även kan arbeta på annan ort i Sverige under begränsade perioder. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är oregelbundna och ställer krav på flexibilitet. Beredskap ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm, men det är också möjligt att utgå från ett av våra andra kontor i Mellansverige. 

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har utbildning inom elteknik/elkraft och gärna ett par års erfarenhet inom elbranschen som installatör, tekniker eller ingenjör. Har du erfarenhet inom elkraft och ställverksmiljö sedan tidigare är det meriterande. Erfarenhet inom apparatservice, exempelvis av transformatorer och effektbrytare, samt grundläggande kunskap i reläskyddsteknik på 400v-anläggningar och uppåt är önskvärt. Vidare ser vi gärna att du är händig och har förståelse för felsökning och reparation av mekaniska funktioner. Du har förståelse för enlinjeschema och med fördel vana av att arbeta med felsökning och efter kretsscheman. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och kundkontakter och att du trivs i kontakten med kunder. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en driven, ansvarsfull och flexibel person med kapacitet att planera, driva och följa upp olika aktiviteter parallellt. Du är social och har lätt för att ta kontakt och skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor. Du är mån om att leverera en god service till dina kunder och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa, har ett högt säkerhetstänk och är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Som person är du också nyfiken, intresserad och affärsmässig. Du har lätt för att lära och motiveras av att utvecklas, både professionellt och som person, och bidra till verksamhetens framgång.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Tydliga karriärvägar och personliga utbildningspaket och utvecklingsmöjligheter möjliggör detta. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna och kompetenta kollegor. Som anställd får ta del av Schneider Electrics attraktiva förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer +46 40-10 12 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 233080