Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker jobb i Örebro på Schneider Electric

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker på Schneider Electric

Servicetekniker

Schneider Electric Örebro, Örebro län Heltid

Vill du ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom brand och säkerhet och få arbeta i ett team med stark teamkänsla? Vill du ha en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Örebro en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker inom brand och säkerhet kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta brett med säkerhetssystem så som brand- och inbrottslarm, passersystem och CCTV (kameraövervakning). Arbetsuppgifterna är omväxlande och rollen innebär mycket kundkontakter, där du hanterar hela kedjan från första kontakt till rapportering av arbetet. Du kommer att arbeta med både service och projekt, där arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Örebro med omnejd. 

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

  • Konfigurering och driftsättning av system
  • Service enligt serviceavtal samt felsökning och avhjälpande service
  • Teknisk support, rådgivning och utveckling av kundsamarbeten


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som antingen har elteknisk utbildning, eller så arbetar du inom el, tele, nätverksteknik eller teknik i någon form, antingen som tekniker eller ingenjör. Du har tidigare erfarenhet av att installera och/eller driftsätta och felsöka säkerhetssystem (brandlarm, inbrottslarm eller passersystem), eller en ambition att utvecklas inom området. Kunskaper om och intresse för programmering/IT och nätverksteknik är meriterande. Du har en god teknisk förståelse och är van vid att planera och ta ansvar för eget arbete samt trivs med service och kundkontakter. 

Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du motiveras av ny teknik och problemlösning, har lätt för att lära och ett driv att utvecklas och komma framåt. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten och följer regelverk samt riktlinjer för arbetsmiljö och hälsa. 

Då rollen innebär arbete under eget ansvar är det viktigt att du är självgående, bekväm med att fatta egna beslut och att du kan planera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Samtidigt trivs du med att arbeta i team och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du är social, serviceinriktad, ödmjuk och öppen som person, och har ett tillmötesgående sätt, som gör att du har lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer +46 40-10 12 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 232067