Jobbet Servicetekniker mot maskin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker mot maskin publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en driven och kunnig servicetekniker som tycker om att ha kundkontakt samt har kunskap inom hydraulik - då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som resande servicetekniker kommer du arbeta med varierande uppdrag, både på plats i verkstaden men också ute hos kund. Med närkontakt med säljare och annan personal kommer du få utföra verkstadsjobb som service, reparation, montering av utrustning på nya och begagnade entreprenadmaskiner. Ingen dag är den andra lik vilket gör att arbetet är väldigt varierande. Du kommer att vara resande och ute hos kund ca. 30-40% av tiden du jobbar.

Om företaget
HM Maskin har funnits till sedan 2006 i Vaggeryd och flyttade verksamheten till Jönköping 2018. De ingår i koncernen HM Entreprenadmaskiner AB och därtill finns Wrent som har uthyrning av maskiner i Vaggeryd och Värnamo. HM Maskin bedriver försäljning av entreprenadmaskiner samt park och trädgårdsmaskiner. De finns på två orter, Jönköping och Värnamo, men verkar över hela Sverige med utgångspunkt från deras försäljning- och verkstadslokal i Jönköping. De är generalagenter för Multihog redskapsbärare, Waterkracht ogräsmaskiner samt återförsäljare av Yanmar Grävare, Kramer hjullastare och Polaris fyrhjulingar.

Din profil
Som resande servicetekniker söker vi dig som är duktig på problemlösning och är noggrann. Du gillar att ha kundkontakt och alltid ge den bästa servicen. Vi ser att du som person är driven, gillar utmaningar och ständigt vill utvecklas. Du är en lagspelare som tycker det är viktigt med sammanhållning i teamet och att ha roligt på jobbet.

Skallkrav:
- Kunskap inom Hydraulik
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Möjlighet att resa i tjänst
- B-körkort

Meriterande:
Kunskap inom el
- Relevant utbildning för denna tjänst
- Erfarenhet inom entreprenad/grönyta
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- BE-kort
- C-kort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Vid överrenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Omfattning: Heltid

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag!

Referens

21860

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till