Jobbet Servicetekniker inom ventilation till Bravida , Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Servicetekniker inom ventilation till Bravida , Stockholm publicerad av Bravida

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi servicetekniker inom ventilation till vår avdelning i Årsta.Om Jobbet

Som servicetekniker kommer du självständigt att planera, samordna och utföra serviceuppdrag, driftunderhåll samt ansvara för uppdragens tekniska utförande. Arbetet som servicetekniker hos oss är omväxlande och varierande, och du kommer utföra installationer, injusteringar, underhåll och driftsättningar. I jobbet kommer du att utföra:

  • Service och mindre entreprenader inom ventilation
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Daglig kontakt med våra kunder

Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation med en tydlig identitet, mot både våra kunder och vår personal. Vi söker dig för att du är du, du är viktig för att vårt team ska fortsätta vara framgångsrikt. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.
Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att arbeta för klimatsmarta lösningar.Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom inneklimat och har teknisk utbildning. Du har en förmåga att ta ansvar för att arbetet utförs på ett kvalitetsmässigt sätt. Det är meriterande om du har elbehörighet, OVK-behörighet samt vana av injustering av luftflöden. Du kommer att arbeta i Stockholmslän och ha tillgång till servicebil, att du har körkort ser vi som en självklarhet.

Som person är du serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Eget ansvar och självständigt arbete är något du trivs med. Vi ser att du har mycket god samarbetsförmåga och trivs i serviceyrket.Om Bravida

Bravida är störst i Norden med ungefär 12 000 anställda inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. 

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2020-01-30

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 

Referens

4345

Om företaget

Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till