Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker för direktrekrytering till Constant Clean i Stockholm! job in Huddinge at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Servicetekniker för direktrekrytering till Constant Clean i Stockholm! på StudentConsulting

Servicetekniker för direktrekrytering till Constant Clean i Stockholm!

StudentConsulting Huddinge, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Nu söker vi två servicetekniker till Constant Clean i Stockholm. Är du redo för nästa steg i karriären? Är du serviceminded och har erfarenhet av felsök, styr och regler? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För Constant Cleans räkning söker vi nu två servicetekniker för direktrekrytering. Vår kund är ett specialistföretag som projekterar, säljer och monterar biltvättsystem samt sköter underhållsservice på ett stort antal biltvättanläggningar i hela landet. De är totalt 40 personer verksamma inom administration, företagsledning, distribution och försäljning samt tillverkning, montering och naturligtvis service. Deras huvudkontor ligger i Stockholm men har personal strategiskt placerade över hela landet för att kunna ge bästa möjliga tänkbara service med kort varsel. Utanför kontorstid har de också beredskapsverksamhet för att kunna avhjälpa akuta fel.

Kolla gärna in deras Instagram för en inblick i vår vardag: [ Link removed ] />
Teknikers huvudsakliga uppgift är att montera, serva och reparera biltvättar, reningsverk samt utrustning för manuell tvätt. För detta behöver du ha ett sinne för problemlösning, en känsla för kvalitet och en förmåga att driva jobb från uppstart till avslut. Du kommer anställas av Constant Clean men StudentConsulting har fått äran att sköta hela rekryteringsprocessen, därför hänvisas alla eventuella frågor till StudentConsulting.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är lösningsorienterad och klarar av att arbeta under stress, du har en bred allmänteknisk kunskap och du har god förståelse för hur man hanterar de verktyg man normalt hittar i en servicebil. Logiskt tänkande och initiativförmåga kommer att behövas då serviceteknikerna i huvudsak jobbar ensamma ute på fältet. Erfarenhet av styr och regler, felsökning och arbete med el ser vi som mycket meriterande. Vi tror också att du har en god social förmåga som hjälper dig hantera kunder samt passa in i Constant Cleans glada gäng. Som servicetekniker är du företagets ansikte utåt och du har
en viktig roll i att upprätthålla deras rykte som snabbast och bäst i branschen.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16, övertid kan förekomma precis som jour. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vidare kräver rollen att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Servicetekniker för direktrekrytering till Constant Clean i Stockholm!
StudentConsulting Huddinge Heltid
Customer Service Agent
Mercell Svenska AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Supplier Quality Engineer
Polarium Stockholms län - Kista Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57941