Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker för byggbodar sökes till Lambertsson i Jordbro! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker för byggbodar sökes till Lambertsson i Jordbro! på Uniflex

Servicetekniker för byggbodar sökes till Lambertsson i Jordbro!

Uniflex Stockholm Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi en servicetekniker till Lambertsson i Jordbro, Stockholm. Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar och ingår i Peabkoncernen.

Personliga egenskaper
Som servicetekniker jobbar du i verkstaden med en rad olika arbetsuppgifter. Lambertsson hyr ut byggbodar och dina arbetsuppgifter blir service och reparation av dessa. Vi ser att du som söker tjänsten har en bakgrund inom byggbranschen, är flexibel och samarbetsvillig, både med kunder och kollegor. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och representerar Lambertsson på bästa sätt! B-körkort är meriterande. Tjänsten ska tillsättas omgående och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Så se till att skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57153