Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker/fälttekniker jobb i Härryda på Marinkraft Bemanning Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker/fälttekniker på Marinkraft Bemanning Sverige AB

Servicetekniker/fälttekniker

Marinkraft Bemanning Sverige AB Härryda, Västra Götalands län Heltid

Varierande tekniskt arbete och världsledande produkter. Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och vill jobba med ett framtidsyrke!

Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är så detta är en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten!

Om rollen:

Rollen som servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag ute hos kunder runtom på olika anläggningar både inom industri, sjöfart och kraftverk. Arbetsuppgifterna varierar men i huvudsak är det underhåll och reparation. Att felsöka, analysera och diagnostisera samt rapportera ingår också.

Du kommer ha kontakt med kund på plats samt kontorsbaserad teknisk personal samt att viss utbildning för att stötta personal på plats förekommer. I tjänsten kommer du att resa, främst inom Norden men även internationellt så svenska och engelska språket är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med kunder både i Sverige och i andra länder.


Vem söker vi:

Vi söker dig som tycker om att möta människor, har en teknisk bakgrund förslagsvis tekniskt gymnasium med yrkeserfarenhet men meriterande är utbildning som maskiningenjör eller sjöingenjör. 

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av en liknande roll och det är meriterande om du har underhållserfarenhet från t ex marin- olja eller industriområdet samt kunskap och erfarenhet från stora roterande utrustningar. så som stora vevaxlar, turbiner eller kompressorer.

I tjänsten kommer du att resa mycket, främst inom Norden men på sikt även internationellt därför är B körkort och ett giltigt Visa för Norden och Europa ett krav.

Vi ser att du har god datavana och behärskar de vanligaste programmen samt goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering då man lägger stor vikt vid flexibilitet och tillgänglighet. Vi ser också att du har en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer då du träffar många olika typer av samarbetspartners i ditt arbete. Vidare ser vi att du är lyhörd för kunders behov och givetvis har ett intresse för tekniska lösningar.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Sök tjänsten nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1890A535A0A64077B761C6E30DC778CB