Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Servicetekniker / underhållselektriker till Jernbro! jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Servicetekniker / underhållselektriker till Jernbro! på Framtiden

Servicetekniker / underhållselektriker till Jernbro!

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor? Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som underhållselektriker/ servicetekniker hos våra kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som underhållselektriker / servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering.

I rollen som underhållselektriker / servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som underhållselektriker / servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Beredskap kan förekomma.

Du förväntas i din roll som underhållselektriker / servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser.

Din profil
För att lyckas i rollen som underhållselektriker/ servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom elektronik med inriktning industri/automation alt erfarenhet som underhållselektriker/servicetekniker inom industri/produktion
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:
  • Erfarenhet inom PLC-programmering eller robotprogrammering

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Ort: Jönköping
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000075931937